Τρίτη 25.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τον ξήλωσαν από αντιπρόεδρο και τον έκαναν Γενικό Διευθυντή

17.06.2016

Την θέση του Γενικού Διευθυντού, από αυτή του Αντιπροέδρου που κατείχε μέχρι σήμερα, καταλαμβάνει ο Τρικαλινός  Γιάννης Καρυώτης.

Νέα σύνθεση στο προεδρείο του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ

Πρόεδρος: Αθανάσιος Καπρέλης

Α Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Αποστολάκης

Β Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Κέδρος

Γενικός Διευθυντής: Ιωάννης Καρυώτης

ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου που κατείχε ο Αθανάσιος Καπρέλης αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Βλάχος

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου ευχαριστεί τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Αντώνη Μωυσίδη και τον πρώην Γενικό Διευθυντή Ναπολέοντα Καπάτο για την μέχρι τώρα συνεργασία τους.

Της παραιτήσεις της διοίκησης του προέδρου Αντώνη Μωυσίδη και αντιπροέδρου Γιάννη Καργιώτη ζήτησε την περασμένη Τετάρτη προσωπικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, μετά το μπάχαλο που επικράτησε για άλλη μια χρονιά με τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ.

Την ίδια στιγμή περίπου 200 χιλιάδες αγρότες έμειναν εκτός συστήματος και θα πληρώσουν ποινή από 1%(υπουργείο) έως 3%(νόμος) για κάθε ημέρα καθυστέρησης. Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, η πολιτική ηγεσία είναι σε «κατάσταση κρίσης» καθώς από το Μαξίμου παρακολουθούν πολύ στενά την υπόθεση με τις επιδοτήσεις και έχουν αρχίσει να μην κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα παρασκήνια της βουλής, το γεγονός ανακοινώθηκε από τον υπουργό σε βουλευτές, και αφορά την αποτυχία να ολοκληρωθεί εγκαίρως η φετινή υποβολή των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης, με χιλιάδες αγρότες να κινδυνεύουν να επιβαρυνθούν με πρόστιμα.