Τετάρτη 26.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τα ονομαστήρια του Τρικαλινού Αρχιδιακόνου στο Κιλκίς

11.06.2016 /

Με Αρχιερατική Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά και του Αποστόλου  Βαρθολομαίου, του οποίου το όνομα φέρει, εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Αρχιδιάκονος του αγίου Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, ο π. Βαρθολομαίος Τασιούλης.

Ο Τρικαλινός Αρχιδιάκονος (γέννημα της Φαρκαδόνας) χειροτονήθηκε στο Κιλκίς το Δεκέμβρη του 2014 από τον Σεβασμιώτατο Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο οποίος και τον περιβάλλει με περισσή, πατρική, αγάπη. Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής χοροστάτησε στον Εσπερινό και ακολούθως τέλεσε ο ίδιος την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, παρουσία εκατοντάδων πιστών οι οποίοι κατέκλυσαν τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκισίου.

Εκεί βρέθηκε και συμμετείχε της Θείας Λειτουργίας και ο πνευματικός πατέρας του Αρχιδιακόνου Βαρθολομαίου Τασιούλη, ο Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Δεληχρήστος εκ Λαρίσης, καθώς και πλειάδα ιερέων. Με το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας, ξημερώματα Σαββάτου, ο π. Βαρθολομαίος δέχθηκε τις ευχές των πιστών και τους παρέθεσε την παραδοσιακή φιλοξενία.

Πηγή trikalavoice