Δευτέρα 20.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γενική συνέλευση Ομοσπονδίας ΕΒΕ

03.04.2015

H παράταξη της Αγωνιστικής Συνεργασίας ΕΒΕ κατέθεσε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου, το παρακάτω ψήφισμα, που παρότι επικροτήθηκε απ’ τους συναδέλφους, τελικά δεν πέρασε, κάτω απ’ την επιμονή της πλειοψηφίας της Διοίκησης να περάσει ένα παλιό αραχνιασμένο ψήφισμα, στη λογική ότι τα αιτήματα είναι διαχρονικά, παραμερίζοντας όποιο επίκαιρο αίτημα και διεκδίκηση γεννάει η ίδια η πολιτική της σημερινής συγκυβέρνησης, στη γνωστή πάγια τακτική της αναμονής και της «κοινωνικής συνοχής» που καλλιεργούν δεκαετίες τώρα και στέλνει τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους στο σπίτι, που απαξιώνει τους αγώνες.

ΨΗΦΙΣΜΑ Γ.Σ. ΟΕΒΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ!!!

Η Γενική Συνέλευση της ΟΕΒΕ καταδικάζει την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να βάλει χέρι στα αποθεματικά των ταμείων. Η κυβέρνηση όχι μόνο αρνείται να ενισχύσει από το κρατικό προϋπολογισμό τα τεράστια κενά που υπάρχουν για την κάλυψη των αναγκών των χιλιάδων ανέργων συναδέλφων ( μόλις 10% λαμβάνει το γνωστό επίδομα πτωχοκομείου και για ελάχιστο χρονικό διάστημα) αλλά ταυτόχρονα συνεχίζει στον ίδιο δρόμο της καταλήστευσης των αποθεματικών που χάραξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως αποδεικνύεται και με την πρόσφατη τροπολογία που κατέθεσε στη βουλή.

Καλούμε σήμερα τους συναδέλφους, που ήδη έχουν υποστεί βαριά χτυπήματα για την πληρωμή του χρέους, και που καλούνται και πάλι αυτοί να πληρώσουν, να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Να επαγρυπνούν για τη συνέχεια, καθώς όπως φαίνεται έχουν απέναντι τους μια κυβέρνηση που όχι μόνο δεν δίνει, αλλά απεναντίας παίρνει και αυτή τη σκυτάλη στη συνέχεια της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής.

  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ!!!
  • ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ. ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
  • ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
  • ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 45% ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ

 

Τρίκαλα 3/4/2015                                                 Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων της ΠΑΣΕΒΕ