Τετάρτη 29.03.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ομιλίες στα ΚΑΠΗ για την ασφάλεια

08.06.2015

Δράση για την ενημέρωση των ηλικιωμένων συμπολιτών μας σε θέματα αυτοπροστασίας, πρόληψης και αποτροπής εγκληματικότητας, υλοποιεί το τμήμα Ασφάλειας της Α.Δ. Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων.
Με αφορμή τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα εξαπάτηση, διαρρήξεων, κλοπών και άλλων παρόμοιων περιστατικών, με θύματα κυρίως ηλικιωμένους, το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων πήρε την πρωτοβουλία και υλοποιεί την «Ημέρα Πρόληψης». Πρόκειται για ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν από αξιωματικούς του Τμήματος, σε ηλικιωμένους και μέλη ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων, σε συνεργασία με το τμήμα Παιδικής Μέριμνας  & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας &  Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων.
Οι ομιλίες θα αφορούν σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα παραπάνω θέματα και τα οποία απασχολούν τους συμπολίτες μας.
Οι έμπειροι αξιωματικοί θα απευθυνθούν στους ηλικιωμένους τρικαλινούς, στις εξής ημερομηνίες και σημεία:
– Ε΄ ΚΑΠΗ Ταχ.Δ/νση: Θεοδοσοπούλου  & Τζουμαγιάς: την Πέμπτη 11-6-2015 και ώρα 18:00
– ΚΑΠΗ Κεφαλοβρύσου:  την Τρίτη 16-6-2015 και ώρα 18:00
– ΚΑΠΗ Παλαιοπύργου: την Τρίτη 23-6-2015 και ώρα 18:00

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Χρήστος Αναστασίου καλεί δημοσίως όλους και όλες τους άμεσα ενδιαφερόμενους, να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις αυτές. Ειδικά στα χωριά του Δήμου μας, οι ομιλίες έχουν τον χαρακτήρα πληρέστερης ενημέρωσης για όλες και όλους τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων (τέως Δήμων), καθώς σε αυτά απαιτείται η πληρέστερη γνώση της κατάστασης και των μέτρων προστασίας.

[fbcomments]