Σάββατο 09.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σαμαράς από τα Τρίκαλα: Δεν θα τους επιτρέψουμε να ρίξουν τη χώρα στα βράχια

19.06.2015 /

Με τεράστια επιτυχία διεξάχθηκε στα Τρίκαλα σήμερα το απόγευμα η προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις κρίσιμες εξελίξεις των τελευταίων ημερών αλλά και τα αποτελέσματα της πεντάμηνης διακυβέρνησης του Σύριζα. Μίλησε για όλα όσα κατάφερε να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τα οποία βρίσκονται στην άκρη του γκρεμού τώρα πλέον. Τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία ανέλαβε τη χώρα σε μία πολύ κακή κατάσταση και με μεγάλες προσπάθειες κατάφερε να τη βγάλει από την αφάνεια. Την ανέλαβε στα όρια της χρεοκοπίας με την άνοδο του χρέους να έχει μειωθεί.. Η κυβέρνηση Σύριζα το αύξησε ξανά τόνισε. Τώρα καλείται να τα πληρώσει όλα ο ελληνικός λαός που τους ψήφισε, αλλά δεν φταίει αυτός γιατί δεν ήξερε τι τον περίμενε. Αναφέρθηκε στον αγροτικό τομέα, την πηγή ζωής για το Θεσσαλικό κάμπο αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα και ανέφερε ότι η ΝΔ κυνήγησε και προσπάθησε για την μείωση των εξόδων που πληρώνουν οι αγρότες σε σχέση με τους αγρότες στο εξωτερικό. Αναφέρθηκε επίσης σε έργα πνοής για τη Θεσσαλία και τα Τρίκαλα πιο συγκεκριμένα. Αναφέρθηκε στο τεράστιο έργο του Ε-65 το οποίο ενώ επί κυβέρνησης δικής του, οι εργασίες είχαν ξεκινήσει με φουλ τις μηχανές τώρα πλέον και αυτό κινδυνεύει όπως και το φράγμα της Μεσοχώρας το οποίο μετά από τεράστιες προσπάθειες για να ξεπεραστούν τα προβλήματα της γραφειοκρατίας θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει εδώ και 6 μήνες, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει γιατί δεν συμφωνεί ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ. Στο τέλος της ομιλίας του ανέφερε πως το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να βγει με τίποτα από το Ευρώ. Δεν το θέλει κανείς, ούτε η Ευρώπη τόνισε. Και αν έχουν κάτι τέτοιο στου νου τους θα μας βρούνε αντιμέτωπους.

Η ΝΔ είναι η μόνη υπεύθυνη δύναμη που έβαλε τη χώρα στην τότε Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν θα επιτρέψουμε σ’ αυτούς τους εκκολαπτόμενους μάγους να ρίξουν τη χώρα στα βράχια και να την οδηγήσουν στην οριστική καταστροφή με την έξοδο από το ευρώ και τη χρεοκοπία, κατέληξε τελειώνοντας καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους ο Αντώνης Σαμαράς.

Παρόντες σχεδόν όλα τα στελέχη της ΝΔ των Τρικάλων και της Θεσσαλίας αλλά και άλλα προβεβλημένα στελέχη πρώτης γραμμής και φυσικά πολλοί Νεοδημοκράτες που στην καρδιά του κάμπου επεφύλαξαν μια ενθουσιώδη υποδοχή στον πρόεδρο της ΝΔ.

 

 Δ.Π.

 

[fbcomments]