Παρασκευή 14.08.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λουκάς Σκύφτας: “ΟΜΕΡΤΑ”

23.03.2017

ΕΛΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ

ΚΟΡΑΚΑΣ, ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ

Με αγωνία για το μέλλον του ο Ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια, παρακολουθεί τις ολομέλειες της Βουλής των Ελλήνων, τα τηλεοπτικά κανάλια, τις ειδήσεις. Κρέμεται από τα χείλη αυτών που διαχρονικά κυβερνούν και σώζουν την πατρίδα μας. Ακούει, βλέπει, αγανακτεί, σιχαίνεται, απογοητεύεται. Άλλα του υπόσχονται προεκλογικά και άλλα εφαρμόζουν όταν γίνουν κυβέρνηση. Όμως γρήγορα ξεχνά, και η οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση, η κρίση αξιών, ιδανικών και η αβεβαιότητα για το αύριο συνεχίζεται. Πρωθυπουργοί εν ενεργεία και πρώην, Υπουργοί εν ενεργεία και πρώην, βουλευτές κυβερνητικοί και αντιπολίτευσης, καταγγέλλουν οι μεν τους δε για βαριές κακουργηματικές ενέργειες και πράξεις. Αλληλοκατηγορούνται για μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα, για διαφθορά, ως φοροφυγάδες, για μίζες που μεταφράζονται σε πολλά δισεκατομμύρια. Αλληλοκατη-γορούνται για προδοσία, ακόμη και για εσχάτη προδοσία, για ενέργειες εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων που άπτονται ακόμη και της εθνικής μας κυριαρχίας.

Συντελείται μια προσχεδιασμένη κατά τη γνώμη μου Δημογραφική ανατροπή με διαστάσεις Γενοκτονίας εις βάρος της Ελλάδος, ένας μελλοντικός αφελληνισμός. Δεν γνωρίζω από ποια κέντρα εξουσίας υπαγορεύονται και κατευθύνονται ορισμένα πράγματα.

Ας μην βιαστούν διάφοροι που ενοχλούνται να τα χαρακτηρίσουν ως συνωμοσιολογικά. Το αισθητήριο της πλειοψηφίας των Ελλήνων αντιλαμβάνεται αλλά δεν μπορεί να έχει αποδείξεις. Γνωρίζει όμως και βλέπει τα αμφιλεγόμενα πολιτικά και μη πρόσωπα του δημόσιου βίου της Ελλάδος, που χρησιμοποιούν για να υλοποιήσουν και εφαρμόσουν τα σχέδιά τους. Βάλτε λίγο το μυαλό σας και θα συμφωνήσετε μαζί μου. Μισό εκατομμύριο ελληνόπουλα και ελληνοπούλες, ο ανθός της Ελλάδος, νέοι επιστήμονες και όχι μόνο έχουν γίνει οικονομικοί μετανάστες, όπου γης. Εκεί θα αποκατασταθούν επαγγελματικά, θα δημιουργήσουν οικογένειες, χάνονται δύο γενιές. Την ίδια όμως στιγμή σε όλη την Ελλάδα δημιουργούνται μόνιμες δομές εγκατάστασης μεταναστών και προσφύγων, όταν άλλες ευρωπαϊκές χώρες υψώνουν φράχτες. Ας ευχηθούμε να μην είναι όσοι και τα ελληνόπουλα που έφυγαν από την πατρίδα μας.

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, οι θεσμοί στην Ελλάδα δεν βλέπουν, δεν ακούνε και δεν λειτουργούν, γιατί όμως;  Όλοι γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δικαστικών λειτουργών είναι έντιμοι, άξιοι και άμεμπτοι.  Το Σύνταγμα της Ελλάδος αναγράφει ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι έναντι του Νόμου. Να επέμβουν αυτεπάγγελτα, ώστε να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, που είναι νόμος περί «ασυδοσίας και ατιμωρησίας» πολιτικών προσώπων. Να σταματήσει ο εμπαιγμός με τις εξεταστικές επιτροπές της Βουλής, οι οποίες λειτουργούν ως πλυντήρια, νεκροταφεία και παραγραφή κακουργηματικών πράξεων πολιτικών προσώπων.

Να παραπεμφθούν στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη για τις κατηγορίες που τους αποδίδουν οι συνάδελφοί τους στη Βουλή.  Και μην ξεχνάμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών όλων των κομμάτων είναι έντιμοι πατριώτες και θα φέρουν τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη αν κληθούν ως μάρτυρες. Να διαλευκανθούν τα οικονομικά σκάνδαλα με τις μίζες των εξοπλιστικών, της Siemens, το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου (32 τρισ. Δρχ).

Οι λίστες Λαγκάρτ που ο τότε Υπουργός Οικονομικών έσπευσε να σβήσει τα ονόματα συγγενικών του προσώπων και μετά το «στικάκι απλά χάθηκε!» και τιμωρήθηκε με αναστολή να μην το ξανακάνει όταν θα ξαναγίνει Υπουργός! Να ερευνηθούν οι καταγγελίες στη Βουλή για προδοσία και εσχάτη προδοσία. Αλήθεια ποιος έδωσε την εντολή στον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδος με πλασματικούς οικονομικούς δείκτες, και την καταστροφική ισοτιμία (343 δρχ) προς ένα ευρώ και να μας εντάξει στον ΟΝΕ;

Έτσι ξεκίνησε η κατάρρευση της Εθνικής μας Οικονομίας και η οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.

Ποιος έδωσε την εντολή στον άλλο Έλληνα «πατριώτη» Πρωθυπουργό όπως και ο προηγούμενος να ανέβει σε μια βάρκα και να καλέσει το ΔΝΤ επικαλούμενος ψεύτικους οικονομικούς δείκτες;

Οι ενέργειες αυτές πως χαρακτηρίζονται;

Ποιοι γνώριζαν για την ένταξη στην ΟΝΕ και το ΔΝΤ και κέρδισαν τότε πολλά εκατομμύρια;

Η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη ξέρει τρόπους να φέρει τα χρήματα πίσω αλλά και να τιμωρήσει.

Λουκάς Σκύφτας

Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος

Φυσικής Αγωγής

Τρίκαλα