Τρίτη 06.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θρήνος στον Ολυμπιακό Βόλου, έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Μάνδαλος!

23.11.2022 /

Θρήνος και οδύνη στην αθλητική κοινότητα του Βόλου και ιδιαίτερα του Ολυμπιακού με την πληροφορία της είδησης ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Αντώνης Μάνδαλος.

Ο 60χρονος παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως Ενωσιακός προπονητής υπέστη έμφραγμα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην πόλη της Μαγνησίας, αλλά και σε όλους όσοι γνώριζαν τον Αντώνη από την μεγάλ του διαδρομή στο ποδόσφαιρο.

Συγκινητική ήταν η ανακοίνωση των παλαιμάχων που αναφέρουν:

«Σοκ στην κοινωνία του Βόλου και την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου προκάλεσε η είδηση της απώλειας του αρχιπιστού της «ερυθρόλευκης» ομάδας, Αντώνη Μάνδαλου.

Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου εκφράζει την θλίψη της για την μεγάλη απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια ,στην οικογένειά του και σε όλη την Ολυμπιακή οικογένεια…

Δυστυχώς και τα βουνά λυγίζουν…

Ο Αντώνης μας θα είναι, πάντως. πάντα ψηλά στην ιστορία του συλλόγου μας.

Ο Αντώνης Μάνδαλος θα παραμείνει ο αρχιπιστός όλων των εποχών του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας τις περισσότερες συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική, καθώς έπαιξε 458 ματς πρωταθλήματος και με αυτά του κυπέλλου έγινε και 500άρης. Ήρθε στο Βόλο πριν 42 χρόνια από τον Αλίαρτο Βοιωτίας (έπαιζε στον Παναλίαρτο) και αγωνίστηκε μόνο με τα ερυθρόλευκα , ενώ υπηρέτησε τον Ολυμπιακό και ως προπονητής».

Θρήνος στον Ολυμπιακό Βόλου, έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Μάνδαλος!

thessaliatv.gr