Τετάρτη 23.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στο Δήμο Μουζακίου

28.03.2016

Χωρίς προβλήματα και άμεσα πραγματοποίησε η ΔΗΚΕΔΗΜ τη διανομή τροφίμων του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ ) στο Δήμο Μουζακίου.

Η διανομή ολοκληρώθηκε και αφορούσε 947 δικαιούχους. Περιελάμβανε μακαρόνια, φακές, φασόλια, κοτόπουλο, λάδι, είδη καθαρισμού, πάνες, μωρομάντηλα κ.α., καθώς και πορτοκάλια από τον αγροτικό συ/σμό «Αγρολική Γη».

Από τα παραπάνω προϊόντα περίσσεψαν 75 κοτόπουλα τα οποία διατέθηκαν στο Σπίτι της Αγάπης στο Αγναντερό, ενώ τα υπόλοιπα μη ευπαθή υλικά κρατήθηκαν στην αποθήκη για να μοιραστούν στην επόμενη διανομή.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κα. Τσιρογιάννη Φανή δήλωσε τα εξής : «Για μια ακόμη φορά, μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ προχωρούμε σε διάθεση τροφίμων και ειδών υλικής συνδρομής προς τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας. Με την ενέργεια αυτή δεν τους λύνουμε το πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον απαλύνουμε λίγο την καθημερινότητά τους .

Λόγω της βαθιάς οικονομικής κρίσης που βιώνουμε διαπιστώνεται ότι κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας χρείζουν τόσο οικονομικής όσο και ηθικής συμπαράστασης.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση, με τις κοινωνικές δομές της, συμπαραστέκεται σε όλους τους συνδημότες που μας δηλώνουν ότι έχουν ανάγκη είτε μοιράζοντας φαγητά καθημερινά, είτε μοιράζοντας τρόφιμα, είτε στηρίζοντάς τους ψυχολογικά για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Για το λόγο αυτό καλώ οποιονδήποτε δημότη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, να απευθυνθεί στο γραφείο της ΔΗΚΕΔΗΜ τηλ. 2445043446 ή στο site www.dikedim.gr

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι που με την άψογη συνεργασία τους καταφέρουμε να διεκπεραιρεώσουμε άρτια τη διανομή τροφίμων.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και το Δήμο και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Ε. Γκινή που στέκεται αρωγός στις προσπάθειές μας.»