Παρασκευή 27.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ολοκληρώνεται η πλήρης ανακαίνιση στο 4ο Γυμνάσιο

19.02.2016

Συνεχείς οι παρεμβάσεις του Δήμου Τρικκαίων στα διδακτήρια για συντηρήσεις, επισκευές και εξοικονόμηση χρημάτων.
Συγκεκριμένα, στο 4ο Γυμνάσιο ολοκληρώνεται η πλήρης ανακαίνιση της εξωτερικής εικόνας του διδακτηρίου. Ο Δήμος Τρικκαίων – με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων – προχώρησε στο βάψιμο των εξωτερικών τοίχων του σχολείου, προσδίδοντάς του νέα εικόνα. Η κ. Μητσιάδη, η αντιδήμαρχος Παιδείας, επεσήμανε ότι αυτή η ενέργεια ήταν οφειλόμενη για το συγκεκριμένο σχολείο.
Επίσης, στην είσοδο του προαυλίου, αποκαταστάθηκε από τη ΔΕΥΑΤ ένα χρόνια πρόβλημα. Υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση υδάτων, που ειδικά τον χειμώνα δυσκόλευε την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών. Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, έγιναν οι απαραίτητες εργασίες από συνεργείο της ΔΕΥΑΤ και, με την τοποθέτηση σχάρας, φρεατίου και αγωγού, τα νερά θα φεύγουν προς τον αγωγό ομβρίων.
Ταυτοχρόνως, σήμερα τοποθετήθηκε και ο λέβητας που θα παρέχει φυσικό αέριο στο διδακτήριο του Νηπιαγωγείου Κουτσομυλίων. Μόλις προχθές, η Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε να επιχορηγήσει τη σύνδεση με το ποσό των 3.000 ευρώ. Έτσι, και η θέρμανση θα είναι περισσότερη για τα νήπια, και το κόστος μικρότερο για τον Δήμο Τρικκαίων.
Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και σε άλλα διδακτήρια του Δήμου Τρικκαίων.

Από το γραφείο Τύπου