Σάββατο 09.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ολλανδός παραλίγο να πεθάνει στο αεροδρόμιο γιατί περίμενε 10 μέρες γυναίκα που γνώρισε στο διαδίκτυο

26.12.2017

Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε δεν είναι δύσκολο να βρούμε το ταίρι μας διαδικτυακά. Η συζήτηση ξεκινάει με τα κοινά ενδιαφέροντα και δεν αργεί να κανονιστεί το πρώτο ραντεβού. Δυστυχώς, όμως, δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί για να ζήσουν το τέλειο πρώτο ραντεβού.

Μάλιστα, πολλοί δεν πηγαίνουν στο πρώτο ραντεβού. Αυτό ακριβώς συνέβη σε αυτόν τον άντρα από την Ολλανδία, ο οποίος ταξίδεψε από την Ολλανδία στην Κίνα για να γνωρίσει την διαδικτυακή κοπέλα του, η οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ. Για αυτόν τον Ολλανδό το ταξίδι για να γνωρίσει την αγάπη κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ο 41χρονος Αλεξάντερ Πιέτερ έχει σχέση εδώ και 2 μήνες με την 26χρονη Ζανγκ, η οποία ζει την Νότια Κίνα. Ωστόσο, όταν ο Αλεξάντερ αποφάσισε να πάει στην Κίνα για να την συναντήσει δεν υπήρχε κανείς στο αεροδρόμιο για να τον περιμένει. Ο Αλεξάντερ, όντας αισιόδοξος, αποφάσισε να περιμένει στο αεροδρόμιο μέχρι να έρθει να τον πάρει η κοπέλα του. Έμεινε στο αεροδρόμιο για 10 μέρες μέχρι που κατέρρευσε εξαιτίας της αϋπνίας, της κακής διατροφής και του διαβήτη του. Μεταφέρθηκε αμέσως σε ένα κοντινό νοσοκομείο. Οι Αρχές βρήκαν την Ζανγκ, η οποία έκανα μια πλαστική επέμβαση όσο ο Αλεξάντερ την περίμενε στο αεροδρόμιο. Η γυναίκα είχε απενεργοποιήσει το κινητό της, όταν το πρόσωπό της ήταν τυλιγμένο με γάζες. Παραδέχτηκε ότι ο Αλεξάντερ της είχε δείξει τα εισιτήρια για το ταξίδι του, αλλά νόμιζε ότι της έκανε πλάκα. Αυτές οι γυναίκες φρόντιζαν τον Αλεξάντερ, καθώς ανάρρωνε. Η Ζανγκ μίλησε με τον Αλεξάντερ ενώ ήταν στο νοσοκομείο, αλλά υποστήριξε ότι δεν θα την βόλευε να πάει να τον ξαναδεί και ζήτησε από το ιατρικό προσωπικό να τον προσέχει.
tilestwra.com/

[fbcomments]