Πέμπτη 29.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εκδηλη η πρεμούρα του Γιώργου Οικονόμου για το ψηφοδέλτιο στο νομό

31.05.2022

Τεράστια είναι, όπως έδειξε σήμερα στη συνέντευξή του στο «Ράδιο Ζυγός», η αγωνία του Γιώργου Οικονόμου να πείσει… πως παρά την κουμπαριά του με τον Νίκο Ανδρουλάκη, θα είναι στην ίδια αφετηρία με τους υπόλοιπους έξι συνυποψήφιους του στο ψηφοδέλτιο.

Μάλιστα ο ίδιος είπε πως επιλογή του είναι αυτόν τον καιρό η αποστασιοποίηση του από τον αρχηγό, ώστε να μην επηρεάζεται η κατάσταση στο νομό. Η αγωνία του αυτή προκύπτει βέβαια από την ανάγκη υποψηφίων στον ΠΑΣΟΚ που θα μπορούσαν να έχουν στιβαρότητα και ψηφοσυλλεκτικότητα, κάτι που μέχρι τώρα δεν διαφαίνεται… αφού όλες οι σοβαρές υποψηφιότητες δεν έχουν διάθεση να κουβαλήσουν νερό στον μύλο του Γιώργου Οικονόμου.

Ο ίδιος επιτέθηκε και στη Ν.Δ. για την πολιτική της και στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προβλέπει εκπλήξεις τις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ αρκετά ψηλά.

Οσον αφορά στην παρουσία του στο νομό, είπε πως έχει αρχίσει περιοδείες στα χωριά του νομού… παρότι στην αρχή της συνέντευξης, για να πείσει προφανώς για την αποστασιοποίηση του από τον αρχηγό, δήλωσε πως μπορεί να μην είναι… στο ψηφοδέλτιο.

[fbcomments]