Σάββατο 31.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οικογενειακά δράματα πίσω από τις συλλήψεις Λαρισαίων – Άγουρα παιδιά είχαν μετατραπεί σε ντήλερ ναρκωτικών

08.11.2017 /

Η χθεσινή παραδοχή από τον υποστράτηγο της Ελληνική Αστυνομίας κ. Κουτσιαύτη πως σχεδόν όλοι οι συλληφθέντες για τις δύο εγκληματικές οργανώσεις στη Λάρισα, ήταν «παλιοί γνώριμοι» της αστυνομίας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.

Και όχι άδικα, καθώς μιλάμε για δεκάδες ανθρώπους που ζούσαν και «δραστηριοποιούνταν» ανάμεσά μας, αγνοώντας – για λόγους που μόνον εκείνοι ξέρουν – το γεγονός πως εύλογα θα βρίσκονταν στο στόχαστρο λόγω του παρελθόντος τους.

Ωστόσο, μία ακόμη πτυχή της πολύκροτης υπόθεσης αφορά κάποια από τα νεαρά άτομα που συνελήφθησαν. Σχεδόν μικρά παιδιά, οικογενειών που – κατά πληροφορίες του onlarissa.gr – δεν είχαν καμία σχέση με τέτοιου είδους σκληρή παραβατικότητα.

Μόλις συμπλήρωσαν δύο δεκαετίες ζωής, στο άνθος της νιότης τους, επέλεξαν τον εύκολο αλλά και επικίνδυνο δρόμο για να ξεφύγουν από τη φτώχεια και μετατράπηκαν σε σκληρούς ντήλερ ναρκωτικών.

Πίσω τους σήμερα, αυτές οι οικογένειες, που εκτός από τα προβλήματα της επιβίωσης, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και το δράμα του να βλέπουν ένα νεαρό μέλος τους να βρίσκεται στη φυλακή.

Όπου φτωχός και η μοίρα του…

Πηγή: onlarissa.gr