Πέμπτη 12.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

10.01.2019

Τους υποψήφιους δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ στη Θεσσαλία ανακοίνωσε, με εκδήλωση που πραγματοποίησε το απόγευμα της 9 Γενάρη στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας, η ΚΟ Θεσσαλίας του Κόμματος.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του Κόμματος, ενώ σύντομες παρεμβάσεις έκαναν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λάρισας, Πέτρος Κρίκης, Βόλου, Αποστόλης Ριζόπουλος και Καρδίτσας, Βασίλης Κρανιάς, που αναφέρθηκαν στην αντιλαϊκή πολιτική όπως αυτή υλοποιείται από την Τοπική Διοίκηση σε όλους τους δήμους της περιοχής.

Στάθηκαν επίσης στη δράση των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τα προηγούμενα χρόνια και στη συμβολή τους στην ανάπτυξη της πάλης των εργαζομένων, καλώντας σε ενίσχυση των συνδυασμών του ΚΚΕ, ώστε να δυναμώσει αυτή η πάλη, η στήριξη στα δίκαια λαϊκά αιτήματα.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ν. Τρικάλων είναι οι:

Δήμος Τρικάλων: Καίκης Γιώργος, 56 χρονών, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη δημόσια εκπαίδευση. Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων της Λαϊκής Συσπείρωσης από το 2002 και υποψήφιος Δήμαρχος από το 2006. Υπήρξε βαλκανιονίκης στίβου στα 200 μέτρα και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και του Τ.Γ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Δήμος Πύλης: Καλύβας Βάιος, 45 χρονών, Πτυχιούχος Επαγγελματίας Μηχανικός Αυτοκινήτων. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Γόμφων και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης το 2014. Είναι μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Ν. Τρικάλων και μέλος της Γραμματείας Τρικάλων της ΠΑΣΕΒΕ. Διετέλεσε παλιότερα μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Δήμος Φαρκαδόνας: Στεργίου Ευαγγελία, 48 χρονών, Ειδική παιδαγωγός. Υποψήφια Δήμαρχος Φαρκαδώνας και το 2010 με την Λαϊκή Συσπείρωση και δημοτική σύμβουλος ως το 2014. Δραστηριοποιείται στον σύλλογο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων και στην Πρωτοβουλία Αναπληρωτών. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.