Τρίτη 22.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οι FOLK N ROLL στον «Μανδραγόρα»

09.03.2016

Η πλέον ανερχόμενη εγχώρια Balkan – ska παρέα – Folk n’ Roll ξεκινάει το ” Fteri tour ” όπου παρουσιάζει τον νέο τους δίσκο και επισκέπτεται τα Τρίκαλα κουβαλώντας τόνους ενέργειας … Φιέστα με τους αυτοαποκαλούμενους και ως “σαλεμένους πικιράπες” με είσοδο ελεύθερη !!!
Tip : φέρτε περίσσεια μπλούζα …

Folk n’ Roll – Info

To 2010 μία παρέα που είχε βγει να ανταμώσει για πιοτί ….
Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινάει και να τελειώνει οποιαδήποτε περιγραφή αναφέρεται στην οικογένεια των Folk n’ Roll , ετούτη την πλέον 7μελή παρέα όπου ύστερα από 5 χρόνια κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ ‘ τιμής ένεκεν ’ στο μουσικό της παρελθόν .
Από τα Γιάννενα λοιπόν ερχόμενοι κυκλοφορούν μέσω της Noisyland Recordings την «ΦΤΕΡΗ» έχοντας αγκαλιάσει την ηπειρώτικη και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό αλλά και προσδίδοντας σε αυτή τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη .

Στο διάστημα αυτό έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις και συνεργασίες ανα την Ελλάδα (fests , stages ,bars etc) δημιουργώντας γύρω τους μια χορευτική παράνοια η οποία αποδίδεται στο γλέντι που συμβαίνει “on stage” . Τρέλα , αυθεντικότητα και αυθορμητισμός είναι οι λέξεις που περιγράφουν ιδανικά τους Folk n’ Roll …

Ετοιμάζοντας λοιπόν βαλίτσες για την επερχόμενη πανελλαδική τους περιοδεία μας θυμίζουν με στόμφο τους βαρύγδουπους στίχους της παραδοσης μας « φάτε πιέτε και γλεντάτε όλοι βρε παιδιά ,όποιος πάει στον άλλο κόσμο δεν ξαναγυρνά» και μας εύχονται καλό αντάμωμα!