Σάββατο 07.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οδηγούσε με τον 4χρονο γιο στην οροφή του αυτοκινήτου

15.01.2019

Διερχόμενα αυτοκίνητα της έκαναν σινιάλο να σταματήσει. «Του αρέσει» η εξήγηση της μητέρας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ένα περιστατικό που δεν το χωρά ανθρώπινος νους εκτυλίχθηκε στους δρόμους του Περθ την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, όπου μια μητέρα οδηγούσε επί 15 λεπτά το αυτοκίνητό της με τον 4χρονο γιο της στην οροφή!

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός «9News», το παιδί είναι άτομο με αναπηρία και όπως φαίνεται από τα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες, κάθεται ημίγυμνο στη σχάρα που βρίσκεται τοποθετημένη στην οροφή του αυτοκινήτου.

Οδηγοί από διερχόμενα οχήματα έκαναν σινιάλο στην μητέρα για να σταματήσει.

Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση ανέφερε πως όταν η μητέρα ειδοποιήθηκε από άλλους οδηγούς σταμάτησε, κατέβασε το παιδί από την οροφή, το έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και έφυγε.

«Η αστυνομία του Κάνινγκ Βέιλ ανταποκρίθηκε σε αναφορές και εντόπισε το όχημα σε ένα βενζινάδικο στο Χάρισντεϊλ», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας για να προσθέσει: «Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο. Τα δύο ήταν ασφαλισμένα στα παιδικά καθισματάκια, υπήρχε όμως και ο 4χρονος που δεν ήταν δεμένος».

Μιλώντας στο 9News, ο σύντροφός της ανέφερε πως η 36χρονη δεν είχε ιδέα ότι ο γιος τους ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου.

Κάποιοι πάντως που ισχυρίζονται πως ήταν αυτόπτες μάρτυρες έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η μητέρα γνώριζε πολύ καλά ότι ο πιτσιρικάς βρισκόταν στην οροφή.

«Αυτόπτες μάρτυρες της έκαναν νόημα πολύ πριν… εκείνη όμως τους απάντησε πως «του αρέσει»», ανέφερε κάποιος.

Η μητέρα θα εμφανιστεί στο δικαστήριο τις επόμενες ημέρες και αντιμετωπίζει κατηγορία για επικίνδυνη οδήγηση.