Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΟΑΣΤ «Η ΑΝΟΙΞΗ»: Όλοι στην 48ώρη Πανελλαδική Απεργία

05.05.2016

Ανακοίνωση- Κάλεσμα

Συνάδελφοι Αγρότες – Κτηνοτρόφοι

Όλοι στην 48ώρη Πανελλαδική Απεργία

Μαζί με τους εργάτες ,τους φτωχούς επαγγελματίες, τους φτωχούς απασχολούμενους ,την νεολαία ,τους συνταξιούχους

Καταγγέλλουμε τη μεθόδευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που σαν τον εγκληματία, προσπαθεί να τελειώσει στα γρήγορα τη «βρομοδουλειά» και αποφάσισε να φέρει το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δεν πρόκειται να μας αιφνιδιάσουν.

Οργανώνουμε την αγωνιστική μας απάντηση.

Από τα αγροτικά μπλοκα που συγκλόνισαν τη χώρα είχαμε προειδοποιήσει  την κυβέρνηση, ότι όποτε και να έφερνε για ψήφιση στη Βουλή το ασφαλιστικό τερατούργημα, θα μας ξανάβλεπε μπροστά της αποφασισμένους να το αντιπαλέψουμε.

Η αγροτιά, μαζί με την εργατιά και τα άλλα λαϊκά στρώματα θα δώσουμε για άλλη μια φορά, αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση, την ΕΕ, το ΔΝΤ και την πολιτική τους.

Όσοι ψηφίσουν το νόμο λαιμητόμο θα «περάσουν καλά»!

Δίνουμε ακόμη μια μάχη επιβίωσης ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και κάθε είδους συνεταίρων της που μας οδηγούν, πιο γρήγορα, στο ξεκλήρισμα, τη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Συμμετέχουμε μαζικά :

  • Στην συγκέντρωση σήμερα Παρασκευή 6 Μάη στις 10:30πμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου
  • Το Σάββατο 7 Μάη συμμετέχουμε στην Πανελλαδική συγκέντρωση της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων στις 5 μμ στην Αθήνα στην Πλατεία Καραϊσκάκη ( αναχώρηση με λεωφορεία 11:30 πμ από τον Κωστάρα και στις 12:00 από την Φαρκαδόνα στην διασταύρωση στο κτηνιατρείο )
  • Την Κυριακή 8 Μάη 10:πμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στον αγωνιστικό εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς
[fbcomments]