Δευτέρα 28.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παράσταση διαμαρτυρίας της ΟΑΣΤ αύριο στην εφορία

08.02.2017

Παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία Τρικάλων οργανώνει για αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η ΑΝΟΙΞΗ». Επίσης η Πανελλαδική συντονιστική επιτροπή των μπλόκων, στην οποία συμμετέχει η ΟΑΣΤ «Η Άνοιξη» ,καλεί όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους των Τρικάλων ,να πάρουν μέρος στο αγροτικό συλλαλητήριο που οργανώνει  την Τρίτη 14 Φλεβάρη, απόφαση η οποία πάρθηκε με βάση το ψήφισμα της σύσκεψης.

Τέλος στην Πανελλαδική σύσκεψη αποφασίστηκαν:

1ον: Να πάρει μέτρα για την παραπέρα ενίσχυση των μπλόκων που μάχονται για τα αιτήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς και για την κλιμάκωση της κινητοποίησης με πιο προχωρημένες μορφές πάλης.

2ον: Να καλέσει τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν περισσότερο την ενεργό εργατική – λαϊκή στήριξη στα δίκαια αιτήματα και στον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών.

3ον: Να ζητήσει συνάντηση με την κυβέρνηση για την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φλεβάρη, όπου θα θέσει το πλαίσιο των αιτημάτων – διεκδικήσεων των αγωνιζόμενων μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, απαιτώντας την ικανοποίησή τους.

4ον: Να οργανώσει μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Φλεβάρη, καλώντας όλους τους μικρομεσαίους αγρότες της χώρας να πάρουν μέρος και τους εργαζόμενους και το λαό της πρωτεύουσας να συμμετάσχει μαζικά για να συμπαρασταθεί στην αγωνιζόμενη αγροτιά