Τρίτη 25.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δίκη σταθμός αύριο κατά του ΟΑΕΕ

28.04.2015

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην σχολή ευελπίδων) κτίριο 6 αίθουσα 12, εκδικάζεται αύριο η αγωγή του δικηγόρου Ιωάννη Μυταλούλη που κατατέθηκε μέσω του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ κατά Ο.Α.Ε.Ε., ΕΟΠΠΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ –ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ –ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ με 2 βασικά ζητήματα:

1) Το διαχωρισμό της εισφοράς υγείας από την εισφορά της σύνταξης. Αυτό είναι απαραίτητο για να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε ασφαλισμένο να ρυθμίσει-πληρώσει μόνο την εισφορά υγείας και έτσι να δοθεί πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ασφαλισμένους και τα προστατευόμενα μέλη τους αφενός και αφετέρου να μην έχει καμία οικονομική απώλεια το ταμείο.

2) Διαγραφή του ποσού της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που ενώ ο ΟΑΕΕ δεν παρείχε (αρνούμενος να σφραγίσει βιβλιάρια οφειλετών), συνέχιζε να χρεώνει και να τοκίζει. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη οικονομική πίεση στις επιχειρήσεις και έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία των ασφαλισμένων και των προστατευόμενων μελών τους.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΟΑΕΕ ΑΤΤΙΚΗΣ κάνει πρόσθετη παρέμβαση για όλα τα μέλη του και καλεί όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες να στηρίξουν με τη φυσική τους παρουσία την προσπάθεια αυτή.

Ήρθε η ώρα να δείξουμε οι ελεύθεροι επαγγελματίες τη δύναμή μας.

Όλοι μαζί, μια γροθιά έξω από τα δικαστήρια!

Ας είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας.

Το πρόβλημα είναι τεράστιο και απαιτούμε δίκαιη λύση, δεν χωρεί άλλη αναβολή.