Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Σύλλογος Γυναικών Νομού καλεί τις γυναίκες το απόγευμα να τιμήσουν την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου

17.11.2016

Ο Σύλλογος Γυναικών Νομού Τρικάλων  (μέλος της ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να τιμήσουν την 43η επέτειο το λαϊκό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, δυναμώνοντας την πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΕΕ και ΝΑΤΟ και τη συμμετοχή της χώρας μας σ’ αυτούς.

Να τιμήσουν τις χιλιάδες αγωνίστριες και αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης, χτίζοντας τείχος στη ναζιστική Χρυσή Αυγή, τους υμνητές της στρατιωτικής δικτατορίας, στις απόψεις και την εγκληματική δράση της, που συκοφαντεί τους αγώνες του λαού και της νεολαίας.

Ο αγώνας του λαού και της νεολαίας στο Πολυτεχνείο το Νοέμβρη του 1973 συνεχίζει να φλογίζει τις καρδιές όλων μας, όσων δεν βολευόμαστε με την αδικία, τη βαρβαρότητα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που φέρνει φτώχεια, ανεργία, πολέμους, προσφυγιά στη λαϊκή πλειοψηφία. Με αντοχή και χωρίς υπόκλιση σε ξένες σημαίες, συνεχίζουμε στον αγώνα για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, που μας στερούν ΕΕ, κυβερνήσεις, μονοπώλια.

Ο Σύλλογος γυναικών Ν.Τρικάλων θα καταθέσει στεφάνι στις 6μμ στην κεντρική πλατεία Τρικάλων (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου) και θα συμμετέχει στην πορεία που θα ακολουθήσει.