Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο «Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων» διοργανώνει Ρεσιτάλ Φλάουτου – Κιθάρας

22.01.2016

Ο «Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων», υπό τη αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, διοργανώνει Ρεσιτάλ Φλάουτου – Κιθάρας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23-01-2016 στις 6 μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο (Μύλος Ματσόπουλου), με τους εξαίρετους μουσικούς Σοφία Αλιφιεράκη στο φλάουτο και Πάνο Μεγαρχιώτη στην κιθάρα.

Η Σοφία Αλιφιεράκη γεννήθηκε στην Κέρκυρα, φοίτησε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στην τάξη της Ρίας Γεωργιάδου, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2015 ξεκίνησε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο φλάουτο στη Ζυρίχη (ZHdK), στην περιζήτητη τάξη του Philippe Racine.

Ο Παναγιώτης Μεγαρχιώτης κατάγεται από τα Τρίκαλα και από τον Σεπτέμβριο του 2012 ζει και εργάζεται ως καθηγητής κιθάρας στη Ζυρίχη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον Ιούνιο του 2014 ολοκλήρωσε με άριστα παμψηφεί το Music Performance Master στην κλασική κιθάρα στο Zurich University of Arts (ZHdK), στην τάξη του Anders Miolin. Τώρα συνεχίζει τις σπουδές του με το Musik Pädagogik Master στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους δύο αξιόλογους μουσικούς, που πλέον δραστηριοποιούνται και διακρίνονται στο εξωτερικό, σε μία συναυλία που θα περιλαμβάνει έργα των:

Astor Piazzolla, Jacques Ibert, Lowell Liebermann, Bella Bartok, κ.ά.

Είσοδος: 5 € (κανονικό) – 3 € (μαθητικό σε περιορισμένο αριθμό)

Εισιτήρια προπωλούνται στη Δημ. Φιλαρμονική (Στρ. Σαράφη 42 – έναντι Ιερού Ναού Αγ. Στεφάνου) 7μ.μ.- 9μ.μ., τηλ. 24310 74435.