Πέμπτη 12.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

O πρωθυπουργός της Αλβανίας ντυμένος Άγιος Βασίλης στην τηλεόραση για να ικανοποιήσει την ευχή ενός αγοριού με κινητικά προβλήματα

07.01.2018 /

Όλα έγιναν επειδή ένα παιδί με κινητικά προβλήματα χρειαζόταν να πάρει ένα καροτσάκι και δεν είχε την οικονομική δυνατότητα. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής το είπαν στο πρωθυπουργικό γραφείο και ο Ράμα δέχτηκε να πάει στο στούντιο ντυμένος Άγιος Βασίλης.

Πάντως η δημοτικότητα του Αλβανού πρωθυπουργού βρίσκεται στο ναδίρ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως ότι έκανε το έκανε για να την ανεβάσει. Κάτι η εμπλοκή στενού του συνεργάτη σε κύκλωμα ναρκωτικών, κάτι τα μέτρα που λαμβάνει, κάτι οι σχέσεις του με το παρασκήνιο, τον έχουν ρίξει στα τάρταρα και εκείνος αποφάσισε να ντυθεί Άγιος Βασίλης και να βγει σε δημοφιλές σόου της Αλβανικής τηλεόρασης.

Ο Ράμα ντύθηκε ο Άγιος των παιδιών για να ικανοποιήσει την ευχή ενός αγοριού με κινητικά προβλήματα. Στα κόκκινα και με γενειάδα, βγήκε στο πλατώ της εκπομπής: Κυριακή στην Αλβανία του TV Klan και εκπλήρωσε την επιθυμία του μικρού παιδιού.

Η εμφάνιση του Ραμα, ντυμένος Άγιος Βασίλης, σχολιάστηκε ποικιλότροπα στην Αλβανία. Καυστικό είναι το σχόλιο του προκατόχου του Σαλί Μπερίσα, στα social media: «Αφού έκλεψε τέσσερα χρόνια, τώρα ντύνεται σαν τον Άη Βασίλη». Βέβαια πολλοί συγκινήθηκαν με το «τσαλάκωμα» αυτό του πρωθυπουργού και επαίνεσαν την πράξη του.