Τρίτη 10.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο πάγος τους έπιασε στον ύπνο – Σειρά τροχαίων στα Τρίκαλα

11.01.2019

Στον ύπνο έπιασε κυριολεκτικά ο σημερινός πάγος τις Αρχές του τόπου, αφού όλοι οι δρόμοι τόσο στο επαρχιακό δίκτυο, όσο και εντός της πόλης, κυριολεκτικά μετατράπηκαν σε παγοδρόμια, με αποτέλεσμα τα τροχαία ατυχήματα να σημειώνονται το ένα μετά το άλλο.

Ο μηχανισμός του Δήμου θυμήθηκε μετά από πολλή ώρα να ρίξει αλάτι και αφού είχαν συμβεί τα ατυχήματα, ενώ πολλές είναι οι φωνές που κάνουν λόγο για έλλειψη αλατιού, κάτι που δήλωσε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μητσιουλης στο ράδιο «Ζυγός».
Επίσης, σκληρή ήταν η κριτική από τον Γιώργο Καΐκη για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων από πλευράς Δήμου Τρικκαίων.

Τροχαίο με νταλίκα στα Μ. Καλύβια

Τροχαίο ατύχημα με νταλίκα και στο οποίο ενεπλάκησαν ακόμη τρία οχήματα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί στον επαρχιακό δρόμο Μεγάλων Καλυβίων. Αποτέλεσμα ήταν το μεγάλο όχημα να βγει εκτός οδοστρώματος, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.
Για αρκετή ώρα, άντρες της Τροχαίας που έσπευσαν στο σημείο έκαναν εκτροπή των οχημάτων από την Αγία Κυριακή για να αποφευχθεί νέο τροχαίο ατύχημα.

Καραμπόλα στη Σωτήρα

Λίγα λεπτά μετά, οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στη Σωτήρα. Και σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός αλλά σοβαρές υλικές ζημιές.

Στο Νοσοκομείο οδηγός

Στις 7 περίπου το πρωί σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα επί της οδού Καλαμπάκας. ΙΧ αυτοκίνητο, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί να και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Παγοδρόμιο και ο Ε-65

Εν τω μεταξύ, απροσπέλαστες ήταν σχεδόν όλες οι αερογέφυρες του Ε-65, αφού η υπεύθυνη εταιρεία δεν δέησε να ρίξει ούτε ένα κιλό αλάτι, την ώρα που εισπράττει υπέρογκα ποσά για τα διόδια.

Παγίδες τα πεζοδρόμια

«Παγίδες» αποτελούν και τα παγωμένα πεζοδρόμια και οι πεζόδρομοι, όπου οι πεζοί κάνουν πατινάζ και οι …τούμπες πάνε κι έρχονται, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στους ποδηλατόδρομους. Μάλιστα, πριν λίγη ώρα ένας ποδηλάτης στην γέφυρα Γκίκα έχασε τον έλεγχο, έπεσε και τραυματίστηκε.

Απαιτείται σε όλες τις περιπτώσεις ιδιαίτερη προσοχή και η κατάσταση να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα.