Τρίτη 16.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Ο Νίκος έγραψε το όνομά του – Ζούμε ένα θαύμα», δήλωσε ο πατέρας του 29χρονου που πυροβολήθηκε για μία προσπέραση

29.08.2023 /

Ο 29χρονος Νίκος δίνει την δίκη του μάχη στο Βενιζέλειο Νοσκομείο Ηρακλείου καθώς τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου πυροβολήθηκε στο κεφάλι από 22χρονο επειδή τον προσπέρασε – Σύμφωνα με τον πατέρα του, η αντιληπτική ικανότητα του Νίκου είναι όπως πριν τον πυροβολισμό

Δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του ο πατέρας του 29χρονου Νίκου για την εξέλιξη της υγείας του παιδιού του που πυροβολήθηκε στο κεφάλι τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου και έκτοτε δίνει μάχη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Ο Νίκος έγραψε το όνομά του! Ζούμε ένα θαύμα» ανέφερε ο πατέρας του, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε ο πατέρας του Νίκου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζελείου, η μεγάλη χαρά τους έχει να κάνει με το γεγονός ότι η αντιληπτική ικανότητα του νεαρού είναι όπως και πριν τον μοιραίο πυροβολισμό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, όπως είχε προαναγγείλει, βρέθηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας. Αφού παρέλαβε και την δικογραφία, αποχώρησε χωρίς να κάνει δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος που πυροβόλησε τον Νίκο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του την Δευτέρα, στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Μεταξύ άλλων, στο υπόμνημα που παρέδωσε δια του συνηγόρου του, Διονύση Βέρρα, δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου. Φέρεται να ισχυρίζεται ότι πανικοβλήθηκε: «Θα έπεφτε μετωπικά πάνω μου και πυροβόλησα για εκφοβισμό».

Πηγή: cretalive.gr

[fbcomments]