Κυριακή 24.03.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο ιππικός σύλλογος Βουκεφάλας Τρικάλων γιόρτασε τους προστάτες του Αγίους Θεοδώρους (foto)

25.02.2018 /

Ο ιππικός σύλλογος Τρικάλων το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 γιόρτασε τους προστάτες του Αγίους Θεοδώρους όπως κάθε χρόνο στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία Τρικάλων.

Στις 11πμ έγινε το διάβασμα της αρτοκλασίας και το ύψωμα των Αγίων από τον πάτερ Κωνσταντίνο Τσιακμάκη (μέλος Ι. Σ) με ψαλτική υποστήριξη των, Θωμά Κρανιά, Άρη Ντίνα (μέλος Ι. Σ) και Άρη Μαρκάτα (μέλος Ι. Σ) !!! Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν στην διεξαγωγή της ιππικής παρέλασης…. Ίσως στο σύντομο μέλλον να δοθεί ευκαιρία, στους λάτρεις των αλόγων, για φωτογράφιση με σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ !! Ο στόχος του Βουκεφάλα αρχίζει να πετυχαίνεται σιγά σιγά καθότι όλο και πιο πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά προσελκύονται σε αυτήν την Ελληνικότατη όμορφη εκδήλωση και αγκαλιάζεται από όλο τον Τρικαλινό πληθυσμό. Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Λάππα (πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Δ. Τρικκαίων) που παραβρέθηκε στην ιππική γιορτή «δεσμευόμενος» την επόμενη φορά να έρθει με άλογο…!!!!
Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό και ενημερώσεις Βουκεφάλα στο προφίλ του facebook Ιππικός Τρικάλων Βουκεφάλας και κάθε Πέμπτη από 20:00-22:00 στα γραφεία του συλλόγου Καλαμπάκας 28 & Αμπατης στην πράσινη γωνιά!!! Χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή!!!