Σάββατο 14.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Δήμος Πύλης βράβευσε τους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις

03.01.2019 /

Με την βράβευση των εισακτέων σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. από το Γενικό Λύκειο Πύλης και ΕΠΑΛ, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο Πύλης, έκλεισαν με μεγάλη επιτυχία οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις «Χριστούγεννα 2018-2019».

Η εκδήλωση της βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, παρουσία των επιτυχόντων μαθητών και των γονιών τους που κατέκλυσαν την αίθουσα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας του Δήμου Πύλης Γεώργιος Γώγος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχόμενος Χρόνια Πολλά, ενώ κάλεσε την χορωδία Γυναικών της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Πύλης που τραγούδησε χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός από το Αρχιερατικό Επίτροπο Πύλης Πατέρα Δημήτριο Κατσαρό, ο οποίος τόνισε ότι «οι μαθητές που πέτυχαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι είναι τα παιδιά μας που ξέρουν να καταχτούν κορυφές να βάζουν στόχους και να βάζουν ψηλά τον πήχη».

Ο ίδιος ανέφερε ότι «αυτή η εκδήλωση έχει σαν στόχο την επιβράβευση και την επιβράβευση και την ευλογία και από την πλευρά της Εκκλησίας και από πλευράς του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ. κ. Χρυσοστόμου, που λόγω των Εκκλησιαστικών του υποχρεώσεων δεν Μπόρεσε να παραβρεθεί»

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας στον χαιρετισμό του σημείωσε μεταξύ άλλων πως «είμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τον ακούραστο αγώνα σας, τον αγώνα που κάνατε με την βοήθεια των καθηγητών σας και την συμπαράσταση των γονιών σας, για να κατακτήσετε μια θέση στην κοινωνία της μόρφωσης.

Σε αυτό το ταξίδι που κάνετε να ξέρετε ο Δήμος Πύλης και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας. Στα δύσκολα χρόνια που περνάει η Χώρα μας εσείς είστε το φώς και ελπίδα για ένα καλλίτερο αύριο, είμαστε περήφανοι για εσάς και εσείς να είστε υπερήφανοι για την καταγωγή σας και που είστε δημότες Πύλης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γεώργιος Τσίγκας και ο πρώην βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης.