Πέμπτη 27.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο!

06.12.2018 /

Μπορεί να διανύει μόνο το δεύτερο χρόνο λειτουργίας του ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων
Εύαθλοι, όμως η δουλειά του αναγνωρίζεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο!

Θα ανατρέξουμε λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα στα μέσα Ιουνίου όπου το καταπληκτικό δίδυμο Βενέτη Ευαγγελία και Φίλιππος Θεοχάρης κέρδισαν την πρώτη θέση στην κατηγορία senior cheer hip hop στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα cheerleading που έγινε στην Αθήνα. Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου το ντουέτο ‘φωτιά’ όπως θα πρέπει να το αποκαλούμε, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα cheerleading ανάμεσα σε ζευγάρια από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Ρωσία, Τσεχία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ιταλία, Ελβετία).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα στο γήπεδο Tae kwo Do, κάτι που είναι πολύ  σημαντικό για τη χώρα μας. Νιώθουμε πολύ περήφανοι γι αυτά τα δυο παιδιά καθώς ήδη η  ποιοτική δουλειά τους αναγνωρίστηκε το καλοκαίρι μέσα από μια υπέροχη και εξ’ολοκλήρου δική  τους χορογραφία, και τώρα δηλώνουν πανέτοιμοι καθώς ετοίμασαν πάλι μια άκρως εντυπωσιακή  χορογραφία η οποία θα ενθουσιάσει για ακόμα μια φορά τους κριτές.

Αξιέπαινη αποδεικνύεται η προσπάθεια της προπονήτριά τους Μάγδας Μπέττα, η οποία τους έχει δώσει γερές βάσεις να προχωρήσουν και να πετυχαίνουν σε τόσο υψηλά επίπεδα. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Σούλιος και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιούλια Πεταράκη.

Ευαγγελία Φίλιππε καλή επιτυχία!