Δευτέρα 25.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στα κοινά με… πετυχημένη συνταγή ο Κώστας Νταλιάνης

29.08.2023 /

Ενας από τους επιτυχημένους επιχειρηματίες του νομού, που αθόρυβα όλα αυτά τα χρόνια χτίζει μια βιομηχανία που συνεχώς επεκτείνεται, κατέρχεται στο στίβο των δημοτικών εκλογών στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της αλλαντοβιομηχανίας Κώστα Νταλιάνη  που κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Επανεκκίνηση” του Νίκου Σακκά.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «πρόκληση της επόμενης μέρας στο Δήμο μας είναι μεγάλη και οφείλουμε όλοι να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια για να διατηρηθεί ψηλά το brand name των Τρικάλων και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη πόλη, βιώσιμη, φιλική στους κατοίκους και στους επισκέπτες της. Να δουλέψουμε για έναν ακόμη πιο λειτουργικό Δήμο που θα δίνει άμεσα λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε οι νέοι να παραμένουν στα χωριά τους, να μπορούν να εργαστούν και να επενδύσουν εκεί”.

Είναι παντρεμένος με την Σπυριδούλα Παπαγιάννη, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Αναστάσιο και ιδιοκτήτης της αλλαντοβιομηχανίας «Θεσσαλικη», όπου κατακτά όλο μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά και έχοντας παρουσία σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Χ.Κ.

[fbcomments]