Κυριακή 27.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βγήκαν νυστέρια για τις εκλογές στο νοσοκομείο

18.06.2018

Σε δύο στρατόπεδα είναι τις τελευταίες ημέρες το νοσοκομείο Τρικάλων, ενόψει των εκλογών για την εκπροσώπηση των γιατρών και των εργαζομένων στη Διοίκηση του νοσοκομείου.

Οι γιατροί που εδώ και αρκετό καιρό έχουν βγάλει τα νυστέρια τους σε… «Παρθενικούς» και… «αντιΠαρθενικούς», μιας και ο διοικητής του νοσοκομείου κατάφερε να τους διχάσει και κάποιοι μάλιστα από αυτούς, όχι μόνο να μην συνεργάζονται, αλλά και να μην λένε ούτε καν καλημέρα μεταξύ τους… θα κοντραριστούν με τους προσκείμενους στον διοικητή που θα στηρίξουν τον μετριοπαθή και αγαπητό κατά τα άλλα, καρδιολόγο γιατρό Βασίλη Λάσχο και αυτούς που θα στηρίξουν τον ακτινολόγο γιατρό Σπύρο Περήφανο.

Κόντρα όμως υπάρχει και από την πλευρά των εργαζομένων όπου διεκδικεί και πάλι τη θέση της η «Παρθενική» φίλα προσκείμενη στον διοικητή Σταυρούλα Κόσυβα που μάλιστα ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ και που εναντίον της κατέρχεται η επίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενη Ματίνα Κούκια, γνωστή για τις κόντρες της με τον Διοικητή.  Στις εκλογές συμμετέχει επίσης από τη ΔΑΚΕ ο Ηλίας Τσιμπίδας ο οποίος ελπίζει στη στήριξη του κόμματος της αντιπολίτευσης.

Οσον και αν φανεί παράξενο, παρότι σε διαφορετικά πολιτικά στρατόπεδα οι δυο τους, η κόντρα βρίσκεται στο γεγονός της σύνθεσης του νέου Δ.Σ. μιας και θεωρείται βέβαιο πως αν ο Λάσχος και η Κόσσυβα εκλεγούν, τότε δεν θα υπάρχει κανείς να ελέγξει στο παραμικρό της αποφάσεις του διοικητού, οι οποίες έχουν μπει αρκετές φορές μέχρι σήμερα στο μικροσκόπιο ακόμη και του κόμματος του, του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ερώτημα πλέον είναι τι θα γίνει με την αποχώρηση Παρθένη είτε λόγω του διορισμού του ως γιατρού… είτε λόγω πιθανής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και οι πληγές που άνοιξε στο νοσηλευτικό ίδρυμα, αλλά και στο ίδιο του το κόμμα είναι μεγάλες.

Δριμύ κατηγορώ κατά Παρθένη

Πάντως η αντιπαράθεση άρχισε να ανάβει για τα καλά με την ανάρτηση του Σπύρου Περίφανου που κάνει λόγω για εκφοβισμό από πλευρά Παρθένη:

«Προς όλους τους φίλους μου πριν λίγο με πήρε ο Παρθένης για να μου πει ότι ευθύνομαι για την βλάβη του αξονικού νομίζοντας με τις γνωστές μεθόδους που χρησιμοποιεί ότι θα με φοβίσει για να αποσυρθώ από υποψήφιο μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου αυτή η ιταμή κατηγορία για όσους ξέρουν τις προσπάθειες μου για το ακτινολογικο τμήμα τόσα χρόνια δεν θα μείνει έτσι
Τώρα θέλω την πραγματική στήριξη από όλους όσους με γνωρίζουν»

Ο Στ. Μυλωνάς

Δήλωση για την αποχώρησή του και την απόφασή του να μην εμπλακεί ξανά, έκανε ο Στέφανος Μυλωνάς, που επίσης ήταν στα χαρακώματα με τον διοικητή.

«Μετά από 7 ΧΡΟΝΙΑ συνεχούς παρουσίας στο Δ.Σ του Γ.Ν. Τρικάλων αποφάσισα να μην είμαι εκ νέου υποψήφιος. Προσπάθησα να είμαι στηρικτικός προς όλους τους συναδέλφους μου, αλλά και προς όλους τους εργαζόμενους..Δεν γνωρίζω αν τα κατάφερα, αλλά σίγουρα προσπάθησα για το καλύτερο, βοηθώντας στην επίλυση των προβλημάτων ενός πολύπαθου και δύσκολου χώρου.. Θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ δημόσια όλους τους εργαζόμενους(ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό) για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου. Εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον νέο εκπρόσωπο των γιατρών καθώς και των εργαζομένων».

Χ.Κ.