Παρασκευή 03.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέος αξονικός στο νοσοκομείο και… αιχμές για τον παλιό

19.07.2018

Νέος αξονικός τομογράφος, μεταχειρισμένος από το νοσοκομείο Βέροιας μπήκε σε λειτουργία στο νοσοκομείο Τρικάλων, μέχρι να έρθει ο καινούργιος, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά στο facebook  ο διοικητή του νοσοκομείου κ. Δημήτριος Παρθένης. Μάλιστα ο διοικητής αφήνει σαφέστατα αιχμές με μια σειρά από αποσιωπητικά… για το πώς μπορεί να κάηκε ο παλιός. Επειδή σαφέστατα πρόκειται για δημόσια περιουσία και που έχει να κάνει μάλιστα με την ζωή ανθρώπων αφού αν δεν είχα χρήματα και ήταν ανασφαλίστοι δεν μπόρεσαν να πάνε σε αξονικό ιδιώτη, αν ο κ. διοικητής έχει στοιχεία, οφείλει να προσφύγει στον εισαγγελέα. Πάντως η εξεύρεση λύσης σίγουρα ανακουφίζει τους ασθενείς του νοσοκομείου.

Η ανάρτηση του διοικητή στο facebook:

«Θα μπορούσε να πει κανείς…..μια εικόνα 1000 λέξεις ….στις 29/5 …..κάηκε ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου Τρικάλων…..το τι, το γιατί? το πως είναι μια άλλη ιστορία…εκτοτε πέρασαν 48 εφιαλτικές μέρες ……ανταλλακτικά, πλακέτες, παραγγελίες…..τίποτα….
Χτες έφτασε και εγκαταστάθηκε στο νοσοκομείο ο παλιός αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Βέροιας, ο οποίος -“ίδιος με τον καμένο δικό μας”- τοποθετηθηκε και μπηκε σε λειτουργια…..μεχρι να υπαρξει προμηθεια του νεου αξονικου 32/40 τομων με το ΕΣΠΑ.
Η διοικηση του ΓΝΤ ευχαριστει θερμα τον Διοικητη του νοσοκομειου Βεροιας Δημ. Μαυρογιωργο και τα μελη του ΔΣ για τη στηριξη και τη βοηθεια προς το ΓΝΤ».