Τετάρτη 27.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση της επίθεσης στο νοσοκομείο

12.04.2018

Τεράστιο θέμα έχει ανοίξει με την δημοσιοποίηση του βίντεο του φερόμενου ως δράστη επίθεσης του διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δ. Παρθένη σε ένα μόνο ΜΜΕ, χωρίς αυτή η δημοσιοποίηση να γίνει από την πλευρά της Εισαγγελίας, όπως μέχρι τώρα γινόταν και όπως ισχυρίζονται κάποιοι νομικοί πως ισχύει.

Το θέμα παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις με τον πρόεδρο του Νοσοκομείου να υπερασπίζεται της απόφασης να δοθεί το βίντεο, ερμηνεύοντας με τον δικό του τρόπο το νόμο.

Την ίδια στιγμή όλες οι πληροφορίες και αυτές που ακούστηκαν το πρωί στα «ερτζιανά» κάνουν λόγο για προσωπική υπόθεση που αφορά στην εμπλοκή του διοικητή με τον φερόμενο ως δράστη. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει σύμφωνα με δημοσίευμα του trikalavoice, τις δυο εταιρείες, οι οποίες διαχειρίζονταν την καθαριότητα και την ασφάλεια αυτού μέχρι πριν από 2 και 1 χρόνο αντίστοιχα, να αποστείλουν στον διοικητή εξώδικα.

Το ζήτημα όμως αρχίζει να παίρνει και πολιτικές διαστάσεις, μιας και ο συγκεκριμένος διοικητής είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι τώρα έχει ανάψει ουκ ολίγες φωτιές στο κόμμα.

Σήμερα η Ν.Ε. προχώρησε στην έκδοση λιτής ανακοίνωσης καταδικάζοντας την ενέργεια, χωρίς όμως να αναφέρει πουθενά τα όσα η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου έγραφε περί συμφερόντων… κλπ

Η ανακοίνωση

“Η ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη βίαιη και απρόκλητη επίθεση στο Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Τέτοιες ενέργειες, από όπου κι αν προέρχονται, από όποιον κι αν γίνονται, είναι καταδικαστέες και δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτές , όταν μάλιστα συμβαίνουν στον ευαίσθητο  χώρο της υγείας.

Η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου Τρικάλων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την παραπέρα βελτίωση και φανερή, διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του στους πολίτες”.