Σάββατο 22.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σύσκεψη της ΝΟΔΕ παρουσία του βουλευτή Λευτ. Αυγενάκη

17.06.2015 /

 

Στα Τρίκαλα βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ και τομεάρχης υποδομών του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή την προετοιμασία και οργάνωση της επικείμενης επίσκεψης στην πόλη μας του αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά την Παρασκευή, στα πλαίσια της εθνικής συνδιάσκεψης της παράταξης.

Ο κ. Αυγενάκης το απόγευμα της Τρίτης επισκέφθηκε τα γραφεία της τοπικής ΝΔ όπου αρχικά μίλησε στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ και στη συνέχεια μετείχε σε σύσκεψη με τα τοπικά στελέχη του κόμματος.

Στη συνέντευξη τύπου εξέφρασε την έντονη ανησυχία του ίδιου και του κόμματος για τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίζεται την διαπραγμάτευση με τους εταίρους, λέγοντας πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα σχέδιο, πως χάθηκαν τελείως άδικα τέσσερις μήνες που είχαν μεγάλο κόστος τόσο για την οικονομία όσο και για την αξιοπιστία της χώρας και πως όλα αυτά μας έχουν οδηγήσει ως χώρα μόλις ένα βήμα πριν την οριστική χρεοκοπία και καταστροφή.

Η ΝΔ συνέχισε, υποστηρίζει την επίτευξη συμφωνίας και βαδίζει στο δρόμο της λογικής και της εθνικής συμφιλίωσης και συνεννόησης με λογική και υπευθυνότητα.

Τέλος αναφέρθηκε και σε δύο μεγάλα έργα που έχουν και τοπικό ενδιαφέρον, την σήραγγα των Τεμπών και την ολοκλήρωση του Ε-65,υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τα έχει απαξιώσει ενώ η θέση της ΝΔ είναι να ολοκληρωθούν για λόγους εθνικής σημασίας και ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ των άλλων οι πρώην βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος και ο πολιτευτής Αθανάσιος Λιούτας.

 

                                                                                                                       Δ.Π.