Δευτέρα 21.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μεγάλη νίκη των “γαλάζιων” μηχανικών στο ΤΕΕ ΚΔ Θεσσαλίας – Τα αποτελέσματα

21.11.2016

Μεγάλη νίκη κατάφερε στις εκλογές του ΤΕΕ Κεντρικής &Δυτικής Θεσσαλίας η παράταξη «Δημοκρατική κίνηση Μηχανικών-ΔΚΜ» που πρόσκειται στη Ν.Δ.

επιτυγχάνοντας, για πρώτη φορά στα χρονικά αυτοδυναμία στην 60μελή Αντιπροσωπεία του Τμήματος.

Με βάση τα τελικά αποτελέσματα, αυξάνοντας τα ποσοστά της αλλά και τις ψήφους σε απόλυτο αριθμό, η ΔΚΜ καταλαμβάνει 33 έδρες στην Αντιπροσωπεία και έτσι θα εκλέξει άνετα το νέο δικό της πρόεδρο. Την θέση αυτή για την επόμενη τριετία πιθανόν να καταλάβει ο επικεφαλής της ΔΚΜ Νίκος Παπαγεωργίου μηχανολόγος μηχανικός, που εκλέχθηκε πρώτος και με διαφορά σε σταυρούς.

Κι ενώ αυξήθηκε η συμμετοχή των μηχανικών στις κάλπες, η ΔΚΜ αύξησε τα ποσοστά της κατά 8%, τις ψήφους κατά 200 και τις έδρες της κατά 6. Οι 19 έδρες της ΔΚΜ στην Αντιπροσωπεία προέρχονται από Λαρισαίους υποψήφιους, οι 9 από Τρίκαλα και οι 5 από Καρδίτσα.

Συγχαρητήριο της ΝΟΔΕ Τρικάλων

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια εκ μέρους της ΝΟΔΕ Τρικάλων σε όλα τα στελέχη της ΄΄Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών΄΄ για την νίκη της στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Η νίκη αυτή, συνιστά επιβράβευση των ικανών και άξιων ανθρώπων που συμπαρατάσσονται με την Νέα Δημοκρατία σε μια προσπάθεια δημιουργίας μέτωπο της προόδου, της ευημερίας και της υπευθυνότητας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και τώρα καλούνται  να δικαιώσουν την εκλογική εμπιστοσύνη των συναδέλφων τους.

Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι η χθεσινή εκλογική αναμέτρηση, έστειλε και ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα στην επικίνδυνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ένα μήνυμα ότι οι άνθρωποι της δημιουργίας, οι εκπρόσωποι της μεσαίας τάξης που τα τελευταία χρόνια είδαν τις ζωές τους να υποβαθμίζονται από την Κυβερνητική πολιτική, είναι αποφασισμένοι να μην συμβιβαστούν αλλά να συνεχίσουν  να προσπαθούν για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, συντασσόμενοι στον αγώνα που δίνει σήμερα η Νέα Δημοκρατία, για μία νέα πολιτική με λιγότερους φόρους και δυναμική ανάπτυξη».

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ:

tee_apotelesmata