Κυριακή 23.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΟΜΙΛΟΣ NEQUS ΚΑΙ Q BROKERS: ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ QATAR

17.06.2016

Με μία λαμπερή εκδήλωση και με τη συντροφιά 600 καλεσμένων, η NEQUS Brokers και η Q-Brokers γιόρτασαν τη μεταστέγασή τους σε ένα πενταώροφο κτήριο 2.000 τ.μ. επί της Λεωφόρου Συγγρού 171 και την έναρξη της συνεργασίας τους με την Qatar Insurance Company, τη μεγαλύτερη, πιο κερδοφόρα και καλύτερα κεφαλαιοποιημένη ασφαλιστική εταιρία στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, με 4 δισ. κεφαλαιοποίηση και πάνω από 1,6 δισ. ίδια κεφάλαια.

Εικόνα 1

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο Σύμβουλος Διοίκησης των δύο εταιριών κ. Μάρκος Κατσουλάκης αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία που έχει διανύσει η Nequs Brokers τα δύο τελευταία χρόνια εκπροσωπώντας την Evolution Ltd., έχοντας ασφαλίσει περισσότερα από 200.000 οχήματα και έχοντας καταβάλει 13 εκ. ευρώ σε αποζημιώσεις. Όσον αφορά στη συνεργασία με την Qatar Insurance Company, τόνισε πως οι ιθύνοντες του ομίλου Qatar θα χρησιμοποιήσουν την Nequs Brokers και την Q-Brokers ως πρότυπα του πιλοτικού μοντέλου που θα εφαρμόσει και στις άλλες αγορές που δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Απευθυνόμενος στους συνεργάτες των δύο εταιριών, τόνισε: «πάντα θα είμαστε στο πλευρό σας και πάντα η προτεραιότητά μας θα είσαστε εσείς!»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Nequs και της Q-Brokers, κ. Αλέξης Λιάγκας, ο οποίος ανακοίνωσε πως στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας με τον μεγάλο και πολυδιάστατο όμιλο της Qatar, η εταιρία θα διευρύνει το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, ξεκινώντας άμεσα δραστηριότητα στον κλάδο σκαφών αναψυχής, στη συνέχεια στον κλάδο γενικής αστικής ευθύνης και σύντομα στον κλάδο πιστώσεων και εγγυήσεων. «Είμαι βέβαιος πως αυτή είναι μόνο η αρχή», τόνισε ο κ. Λιάγκας. «Σε έναν χρόνο από τώρα θα έχουμε πετύχει όλους τους στόχους μας και θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα ανάλογα μίας μεγάλης και διεθνούς ασφαλιστικής εταιρίας. Κι όλα αυτά με σωστό σχεδιασμό, ορθολογικό underwriting, αξιόπιστα αποτελέσματα και εφαρμογή των πιο σύγχρονων μοντέλων εταιρικής διακυβέρνησης. Γιατί η συνεργασία μας με την Qatar Insurance Company επεκτείνεται και στην αφομοίωση της υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας που διαθέτει, αλλά και στην εναρμόνισή μας με τις αυστηρές προδιαγραφές εσωτερικού ελέγχου και εποπτείας που εφαρμόζει.»

«προχωρούμε δυναμικά, έχοντας πάντα την πεποίθηση ότι κάνουμε για σας το καλύτερο. Είστε η προτεραιότητά μας και γι’ αυτό η συνεργασία μαζί σας είναι περισσότερο συμμαχία παρά απλή επαγγελματική σχέση».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Λιάγκας ευχαρίστησε τον πατέρα του, κ. Βασίλη Λιάγκα, «έναν άνθρωπο μαχητή, έναν άνθρωπο με ανήσυχο πνεύμα, με αστείρευτες δυνάμεις, που για όλους εμάς αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και πηγή έμπνευσης».

Στη συνέχεια η βραδιά εξελίχθηκε σε πάρτυ, καθώς οι παρευρισκόμενοι φίλοι, πελάτες και συνεργάτες των δύο εταιριών – πολλοί απ’ τους οποίους είχαν ταξιδέψει από διάφορα μέρη της Ελλάδας ειδικά για να παραστούν στην εκδήλωση – έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν με πολύ κέφι μέχρι τα μεσάνυχτα υπό τους ήχους του

συγκροτήματος «Vanilla Swing» στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο του νέου κτηρίου της Nequs και της Q-Brokers.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι του ημερήσιου, περιφερειακού και κλαδικού Τύπου και αρκετοί φίλοι από τα Τρίκαλα.