Τετάρτη 22.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέο σοκ με τον παιδόφιλο της Ομόνοιας: Τον αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό ως έναν από τους βιαστές της

12.06.2023 /
Μια νέα διάσταση λαμβάνει η σοκαριστική υπόθεση του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη χθες στην Ομόνοια κατόπιν επιχείρησης της ΕΛΑΣ σε συνεννόηση με τους γονείς ανήλικης.

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης του 63χρονου παιδόφιλιου, καθώς η 12χρονη από την υπόθεση του Κολωνού  τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της.

Σημειώνεται πως ο 63χρονος είχε στείλει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε ένα 14χρονο κορίτσι, με τους γονείς του κοριτσιού να «στήνουν» ραντεβού μαζί του προκειμένου να συλληφθεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star, , η θεία της 12χρονης αποκάλυψε πως η ανιψιά της, ανάμεσα σε άλλους άνδρες έχει αναγνωρίσει και τον 63χρονο που έπιασε η ΕΛ.ΑΣ. χθες στην Ομόνοια. Συγκεκριμένα, όπως είπε το «ραντεβού» τους δεν έγινε μέσα μηνυμάτων, οπότε δεν υπάρχει κάτι γραπτό, αλλά τον έχει αναγνωρίσει ως έναν εκ των ανδρών τους οποίους έχει συναντήσει. Μάλιστα, η ίδια είπε πως ο 63χρονος μετά το ραντεβού τους, την «έστειλε» και σε έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας ανέφερε «Η 12χρονη στην έκτη της κατάθεση είχε αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα τα οποία οδήγησαν και στις 8 τελευταίες συλλήψεις, εκ των οποίων οι 7 προφυλακίστηκαν. Σε αυτή την κατάθεση, έχει αναφερθεί και σε τρία ακόμα άτομα τα οποία έχει φωτογραφήσει και είναι Έλληνες. Έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό και έχει αναφέρει και κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων αναγνώρισε και τον 63χρονο. Τον έχει περιγράψει, δεν θυμάται το όνομά του. Τον αναγνώρισε βλέποντας την φωτογραφία του. Ξέρει μάλιστα και πού μένει». Ο Απόστολος Λύτρας προσέθεσε: «Όλα αυτά εδώ και μήνες, εγώ ο ίδιος πήγα και τα ανέφερα στην Ανακρίτρια, της είπαμε ότι η 12χρονη θέλει να πει κι άλλα στοιχεία. Αλλά απέρριψε το αίτημά μας».

«Το κορίτσι είναι σε σοκ καθώς βλέπει τα πλάνα του κυρίου», αναφέρθηκε επίσης στην εκπομπή.

 

Ο 63χρονος προσπαθούσε να δελεάσει παιδιά ώστε να έχουν ερωτικές επαφές στέλνοντάς τους χυδαία μηνύματα και τηλεφωνώντας τους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει πατέρας υποψήφιου θύματος, ο 63χρονος έστειλε φωτογραφία ανδρικού μορίου σε μια 14χρονη, καθώς και το μήνυμα «έλα». Μια φίλη της (15 ετών) νομίζοντας ότι είναι πλάκα των συμμαθητών τους από το σχολείο πήρε τον τηλεφωνικό αριθμό προκειμένου να ελέγξει αν αυτό το νούμερο υπάρχει στις επαφές της. Όμως κατά λάθος έκανε κλήση και έτσι ο 63χρονος είχε το τηλέφωνό της. Ο παιδόφιλος της τηλεφώνησε και με χυδαίο τρόπο της είπε ότι θέλει να συνουσιαστεί μαζί της.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κορίτσι δέχτηκε από τον κατηγορούμενο φωτογραφία μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης.

Η ανήλικη ενημέρωσε την μητέρα της και έκλεισαν ραντεβού για τις 14:30 του Σαββάτου στην Ομόνοια, προκειμένου να τον παγιδεύσουν και να οδηγήσουν στη σύλληψή του όπως και έγινε.

DNews

[fbcomments]