Τρίτη 05.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παιδάκι βρέθηκε νεκρό δίπλα στο πτώμα του πατέρα του – Παιδοκτονία υποψιάζονται οι Αρχές

08.11.2021
Πατέρας και παιδί που αγνοούνταν βρέθηκαν νεκροί. Οι Αρχές υποψιάζονται ότι ο άνδρας σκότωσε τον γιο του και λίγο μετά αυτοκτόνησε.

Ένα 3χρονο αγόρι που αγνοείτο για μία εβδομάδα, βρέθηκε τελικά νεκρό σε ένα καμένο αυτοκίνητο στην Πορτογαλία, σχεδόν δίπλα από το πτώμα του πατέρα του.

Προς το παρόν, οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 40χρονος άνδρας -ο οποίος φέρει τραύματα από σφαίρα στο κεφάλι- σκότωσε τον γιο του και έπειτα αυτοκτόνησε.

Οι δύο φαίνεται ότι ήταν νεκροί για δύο ημέρες, πριν εντοπιστούν από αστυνομικούς σε ορεινή περιοχή κοντά στη Λισαβόνα. Ωστόσο, περισσότερο «φως» θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή που βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα του θανάτου και τα αίτιατου θανάτου του παιδιού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.
Σημειώνεται ότι, όπως γράφουν τοπικά μέσα, η μητέρα και ο πατέρας του 3χρονου παιδιού φαίνεται ότι βρίσκονταν σε διάσταση από τον Ιούλιο.

Στη συνέχεια πιστεύεται ότι η μητέρα μετακόμισε στη Λισαβόνα με το αγόρι, το οποίο δεν είχε επαφή με τον πατέρα του για αρκετές εβδομάδες.

Ο πατέρας φαίνεται ότι ταξίδεψε στη Λισαβόνα στα τέλη Οκτωβρίου για να δει το αγόρι, «υποσχόμενος» να το επιστρέψει στη μητέρα του την 1η Νοεμβρίου.

Ωστόσο, δεν γύρισαν ποτέ και η γυναίκα δήλωσε στις Αρχές την εξαφάνισή τους.

Μετά από μέρες έρευνας, αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα του νεκρού αγοριού και του πατέρα σε οικόπεδο που, μάλιστα, η οικογένεια είχε αγοράσει για να χτίσει σπίτι.
Dailymail.com

Ετικέτες: