Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη που αγνοούνταν στην Κοζάνη – Ήταν θαμμένη στο χωράφι

13.01.2016 /

Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη Ανθή Λινάρδου από το Βελβεντό Κοζάνης τα ίχνη της οποία αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο.

Το πρωί, παρουσία του Εισαγγελέα Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε έρευνα του εγκληματολογικού, με κλιμάκιο από τη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι της οικογένειας. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν κλιμάκια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, τα οποία μετέβησαν στο εν λόγω χωράφι, όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη 37χρονη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kozan.gr το χωράφι, ιδιοκτησίας του συζύγου της, στο δρόμο προς το φράγμα Πολυφύτου, είχε “φρεζαριστεί” πριν λίγες μέρες κάτι που κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας.

Τραγικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της 37χρονης Ανθής Λινάρδου.

Η Αστυνομία εντόπισε νεκρή την μητέρα τριών παιδιών σε χωράφι όπου λίγη ώρα νωρίτερα ξεκίνησαν έρευνες παρουσία του συζύγου και του πεθερού της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί έχουν περάσει χειροπέδες στον σύζυγό της. Όπως επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος της 37χρονης μητέρας τριών παιδιών ομολόγησε ότι δολοφόνησε την άτυχη Ανθή Λινάρδου.

Η Ανθή, η οποία ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από το περασμένο Σάββατο.

Όπως διαβάζουμε στο kozan, το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στο χωράφι που στο δρόμο προς το φράγμα Πολυφύτου. Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι η έκταση είχε “φρεζαριστεί” πριν λίγες μέρες – είχε περάσει δηλαδή βαρύ γεωργικό μηχάνημα πάνω από το χώμα! – και αυτό κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας.

Φρέζαραν την 37χρονη!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δολοφόνος έθαψε τη γυναίκα σε χωράφι τους και κατόπιν πέρασε με φρέζα το εν λόγω σημείο, αλλά και ολόκληρο το χωράφι, για να μη φαίνεται πού την είχε θάψει.