Πέμπτη 02.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέες επιτυχίες στο τοπικό πρωτάθλημα για τους αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων

08.03.2022

Μάντζιος Δαμιανός  και Νικολός Αλέξανδρος πρωταθλητές κεντρικής Ελλάδας, στην ατομική χρονομέτρηση σε παίδες και παμπαίδες αντίστοιχα. 

Το περασμένο Σάββατο 5 Μαρτίου τη Τοπική Επιτροπή Κεντρικής σε συνεργασία με τον Π.Γ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ,  διοργάνωσαν το πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας για το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης. Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 9 ποδηλάτες από την αγωνιστική ομάδα και την ακαδημία του. 

Παρά τον βροχερό καιρό  οι ποδηλάτες μας κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες σε ένα αγώνισμα που τρέχεις με αντίπαλο τον χρόνο. Τα αποτελέσματα του αγώνα, δείχνουν για ακόμη μία φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο σε αγωνιστική ομάδα και ακαδημία.   

Στην κατηγορία μίνι: ο Χρήστος Ντίνας μας εξέπληξε ευχάριστα, αφού έχασε το μετάλλιο για ένα δευτερόλεπτο, κάνοντας τον 4ο καλύτερο χρόνο ανάμεσα σε 25 ποδηλάτες παρόλο που αγωνίστηκε με ποδήλατο mountain bike.

Στην κατηγορία παμπαίδων: πρωταθλητής κεντρικής Ελλάδας αναδείχτηκε ο Αλέξανδρος Νικολός  ο οποίος τον τελευταίο καιρό   έχει ανεβάσει την απόδοσή του σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Στην 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για τον Παναγιώτη Σιδέρη που συνεχίζει την ανοδική του πορεία. 5ος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Σιδέρης που παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει δυνατός και υγιής.

Στην κατηγορία παίδων: Ακόμη ένας πρωταθλητής κεντρικής Ελλάδας  για την ομάδα μας,  ο Δαμιανός Μάντζιος ο οποίος κάλυψε τα 10 χιλιόμετρα αγώνα σε 15’:11’’ παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν. Στην 6η θέση ο Ντίνος Ζιντζόβας, πρώτη χρονιά σε αυτή την κατηγορία,  δείχνοντας ότι εκτός από τις αναβάσεις που είναι εξαιρετικός, τα καταφέρνει εξίσου καλά και στην ατομική χρονομέτρηση σε ευθεία.  Ο Βαγγέλης Παπαβασιλείου τερμάτισε 9ος μη έχοντας καθόλου εμπειρία σε αγώνες ατομικής χρονομέτρησης, αγωνίστηκε για πρώτη φορά και έδειξε ότι στο συγκεκριμένο αγώνισμα θα τα πάει πολύ καλά στο μέλλον. 

Στην κατηγορία εφήβων: είχαμε κοινή κατάταξη με την κατηγορία ανδρών. Ο Δημήτρης Σιδέρης χωρίς να είναι έτοιμος προπονητικά και χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, αγωνίστηκε μόνο για την συμμετοχή του και έλαβε την 17η θέση στην γενική και την 4η στους εφήβους.

Στην κατηγορία γυναικών: Η Ματίνα Γιακέττα τερμάτισε 4η δείχνοντας την ανοδική της πορεία που έχει στον αθλητισμό γενικότερα.

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση του συλλόγου σε όλους τους ποδηλάτες που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς.

Ευχαριστούμε στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:  

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (Ολυμπιονίκης ποδηλασίας),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός), LA FARM (γαλακτοκομικά).  

Ευχαριστούμε επίσης  τους γονείς των αθλητών που βοηθούν τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο, επίπονο, αλλά και μαγευτικό άθλημα που επέλεξαν. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα. 

Οι εγγραφές στην ποδηλατική ακαδημία άρχισαν! 

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) 

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού. 

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς: 

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/ 

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr   

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

[fbcomments]