Παρασκευή 24.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέα προσθήκη υποψηφίου στο Δήμο Πύλης

20.02.2019

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στις τάξεις του συνδυασμού μας τον Νίκο Ζαμπάκα, έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό με άποψη και όραμα, έναν καταξιωμένο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται χρόνια στον τόπο καταγωγής του. Η κάθοδος του Νίκου Ζαμπάκα στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου προσδίδει νέα δυναμική στην προσπάθεια του συνδυασμού μας για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

     Ο Νικόλαος Ζαμπάκας του Κων/νου είναι ένας άνθρωπος με συνεχή ασχολία με τα κοινά για πολλά χρόνια τώρα. Το 1982 εκλέχθηκε κοινοτικός σύμβουλος στην κοινότητα Στουρναραίικων, όπου διετέλεσε αρχηγός της αντιπολίτευσης έως το 1986. Την ίδια περίοδο ήταν πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου “Αετός”.

     Εκλέχθηκε πρόεδρος στην κοινότητα Στουρναραίικων το 1986, καθώς επίσης το 1990 και το 1994 για δώδεκα συνεχή έτη, καταφέρνοντας να παραδώσει την κοινότητα στο Δήμο Πινδαίων, όχι με χρέος αλλά με ένα καλό αποθεματικό και τα Στουρναραίικα έδρα του Δήμου Πινδαίων.

     Επαγγελματικά ο Νίκος Ζαμπάκας ασχολείται με το ξενοδοχείο – ταβέρνα “Πανόραμα” στην γραφική περιοχή “Ψάρρο” των Στουρναραίικων και από το 2011 σε συνεργασία με τον κ. Ηρακλή Μπλουγούρα, δημιουργήσανε τον σύλλογο  επαγγελματιών του ορεινού άξονα Τρικάλων – Άρτας, όπου και είναι πρόεδρος μέχρι σήμερα.