Τρίτη 02.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέα προσθήκη με γυναικείο άρωμα στο συνδυασμό του Τσιούτσια

27.02.2019

Η Μάγδα Καραδήμα αποδέχθηκε την πρόταση του Βαλάντη Τσιούτσια και θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου. Διαμένει μόνιμα στον Αγ. Βησσαρίωνα και εργάζεται στο ΤΕΦΑΑ της ΣΕΦΑΑ Τρικάλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ παράλληλα είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Λάρισας. Στο παρελθόν έχει εργαστεί επί σειρά ετών, ως οικογενειακή βοηθό στο
«Βοήθεια στο σπίτι». Είναι παντρεμένη με τον Φώτη Καραμέτο και είναι μητέρα τριών παιδιών. Σε δηλώσεις της η κ. Καραδήμα επισημαίνει: «Η απόφαση να ασχοληθεί κάποιος με τα κοινά είναι ένας τρόπος να δείξει την αγάπη για τον τόπο του. Από την πλευρά μου αισθάνομαι έτοιμη να αγωνιστώ για ένα καλύτερο Δήμο Πύλης». Ο κ. Τσιούτσιας εμφανώς ικανοποιημένος από την υποψηφιότητα της κ. Καραδήμα επισήμανε «Οι γνώσεις της κ.
Καραδήμα σε συστήματα πληροφορικής και η εμπειρία της στη διοικητική υποστήριξη μπορούν να βοηθήσουν στην ανάταση της επόμενης μέρας στο Δήμο Πύλης». Μάγδα καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.