Δευτέρα 11.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χαρμολύπες στη Ν.Δ….

08.01.2015 /

«Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι μάνα εξ ουρανού», έλεγε κορυφαίο στέλεχος της Τοπικής Ν.Δ. που μετά τον αποκλεισμό στελεχών που ανήκαν πριν στο ΠΑΣΟΚ και οι οποίοι θα μπορούσαν να πάρουν αριθμό ψηφοφόρων προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τώρα βλέπουν το κόμμα τους να έρχεται πρώτο στο νομό.

«Βέβαια έχουμε να αντιμετωπίσουμε πέραν από τα κυβερνητικά λάθη και την δική μας φαγωμάρα μεταξύ των βουλευτών που δεν θέλουν να βλέπουν ούτε σε φωτογραφία τον Σκρέκα», συνέχισε, για να καταλήξει: «Αν οι νέοι υποψήφιοι τραβήξουν θα είμαστε πρώτο κόμμα».

Αυτό είναι λίγο πολύ το κλίμα που επικρατεί στο κυβερνών κόμμα, την ώρα που οι υποψήφιοι βουλευτές άρχισαν να οργώνουν στον ελάχιστο χρόνο που τους απομένει τα χωριά του νομού.

Οσον αφορά στο ψηφοδέλτιο, το όνομα της Μαρία Παπακέμου-Μπέλλου σύζυγός του κτηνιάτρου Θανάση Μπελλου, ήρθε απλά να καλύψει το κενό και ίσως να συγκρατήσει κάποιους ψήφους στην περιφέρεια Καλαμπάκας.

Τα υπόλοιπα ονόματα είναι των νυν βουλευτές Ηλ. Βλαχογιάννη, Κ. Σκρέκα και Μιχ. Ταμήλο, του Θανάση Λιούτα, και της Ζέφη Νικολάου, που στις περασμένες εκλογές δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Χ.Κ.

[fbcomments]