Δευτέρα 09.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ανακατατάξεις από τις εκλογές στην τοπική Ν.Δ. – Πoιοι εκλέγονται

04.04.2016

Ατελείωτες ουρές που πήγαν τη διαδικασία πίσω αφού δόθηκε παράταση αλλά και πάρα πολύ μεγάλο παρασκήνιο είχαν οι χθεσινές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα για την ανάδειξη προεδρείων στις Δημοτικές Οργανώσεις, την εκλογή συνέδρων αλλά και εκλεκτόρων.

Ο μεγάλος χαμένος σε μια πρώτη ανάγνωση των εκλεκτόρων… όπως την κάνουν οι… εκλογομάγειρες της τοπικής Ν.Δ. φαίνεται να είναι ο μέχρι τώρα πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης, αφού στην Οργάνωση της Φαρκαδόνας επανεκλέγει ο Δημήτρης Λέφας στην Πύλη ο Ηλίας Λαμπρογιώργος που φέρεται να στηρίζουν Μπαγιώτη και στην Καλαμπάκα ο Γιώργος Γεωργίου. Στα Τρίκαλα νέο πρόεδρος εξελέγη ο Μιχάλης Λάππας.

Στην Καλαμπάκα ο Γεωργίου ήταν ο μόνος υποψήφιος, στην Πύλη ο Λαμπρογιώργης επικράτησε του Μάκη Παπαγεωργίου και στην Φαρκαδόνα ο Λέφας του Γιώργου Μακρυνιώτη.

Και… Χρήστος Αναστασίου

Όμως φαίνεται πως ο Μπαγιώτης κερδίζει και την μεγάλη πλειοψηφία των εκλεκτόρων. Μάλιστα μπρος σε ένα ενδεχόμενο να χάσει το στρατόπεδο Μουζακιάρη τις εκλογές, άρχισε να παίζει έντονα το σενάριο του Χρήστου Αναστασίου, ώστε να συσπειρώσει την Ν.Δ.. Ο ίδιος μιλώντας στον Ε.Π. δεν αρνήθηκε τις απανωτές προτάσεις που δεχόταν χθες όλη μέρα, όμως απέκλεισε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο, γιατί δεν θέλει να αφήσει στη μέση το έργο της αντιδημαρχίας.

Οι ουρές…

Από το πρωί σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές, αφήνοντας άναυδους τους διεκδικητές της προεδρίας, αλλά κάνοντας και όσους είχαν επιφορτιστεί με το οργανωτικό κομμάτι να τρέχουν και να μην φτάνουν. Μάλιστα αρκετές φορές ήταν που υπήρξε ένταση, όπως με μέλη της Ν.Δ. που δεν βρίσκανε το όνομά τους στις καταστάσεις, ενώ στις περασμένες εσωκομματικές εκλογές είχαν ψηφίσει.

Συνεχίζονται οι εκλογές…

Η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται την Τετάρτη με τις εκλογές στους θεματικούς τομείς

Υποψήφιοι Θεματικών Τομέων

Αγροτικού

Ζούρτος Κων/νος

Κωστόπουλος Ευάγγελος

Δικαιοσύνης

Βούλγαρης Παναγιώτης

Ραμούζης Χρήστος

Εμπόρων-Βιοτεχνών

Μπλουγούρας Χρήστος

Κοινωνικής Πολιτικής

Δανιήλ Νικόλαος

Ιακωβάκη Μαρίνα

Μισθωτών

Αλεξίου Αχιλλέας

Ροκκάς Θωμάς

Οικονομίας

Μαυρομάτης Γεώργιος

Νταούλας Βασίλειος

Παιδείας

Τρικάλης Χρήστος

Ψαρράς Σεραφείμ

Υγείας

Τσιαούσης Ηλίας

Τσίγκας Κων/νος

Υποδομών

Γκρέκος Αθανάσιος

Καλέρης Δημήτριος