Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κλίμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για νίκη στη Νέα Δημοκρατία

24.08.2015

Κλίμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές υπήρξε, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
«Οι κομματικός μηχανισμός είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Με σύνεση, ψυχραιμία και ομογενοποιημένο πολιτικό λόγο θα προχωρήσουμε στις εκλογές» σημείωναν οι ίδιες πηγές, συμπληρώνοντας:
«Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα παρουσιάσουμε σχέδιο διακυβέρνησης με συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες, όχι μόνο στα οικονομικά, αλλά και σε όλους τους άλλους τομείς».

Εκλογική Επιτροπή

Τη συγκρότηση Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα αποφάσισε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης και μέλη της, με αλφαβητική σειρά, οι εξής: Αγοραστός Κωνσταντίνος, Αντωνίου Μαρία, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, Βλάχος Γεώργιος, Βορίδης Μάκης, Βούλτεψη Σοφία, Βρούτσης Γιάννης, Γεωργιάδης Άδωνις, Γιακουμάτος Γεράσιμος, Δακής Γεώργιος, Δασκαλάκης Μενέλαος, Δένδιας Νικόλαος, Ιωαννίδης Αθανάσιος, Κακλαμάνης Νικήτας, Καλαφάτης Σταύρος, Καλογερόπουλος Δημήτριος, Καραγκούνης Κωνσταντίνος, Καρακόλη Μάγδα, Κεδίκογλου Σίμος, Κεφαλογιάννη Όλγα, Κεφαλογιάννης Εμμανουήλ, Κουμουτσάκος Γεώργιος, Μακρή – Θεοδώρου Ελένη, Μητσοτάκης Κυριάκος, Μπακογιάννη Θεοδώρα, Μπούρας Αθανάσιος, Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, Παπαμιμίκος Ανδρέας, Πατούλης Γεώργιος, Πλακιωτάκης Ιωάννης, Σταϊκούρας Χρήστος, Σταμάτης Δημήτριος, Σταυράκογλου Σταύρος, Στυλιανίδης Ευριπίδης, Τασούλας Κωνσταντίνος, Ταυρής Φίλιππος, Τσιμάρας Κωνσταντίνος και Χατζηδάκης Κωστής.
Παπαμιμίκος: Ανανέωση σε όλα τα επίπεδα
«Εμείς θα κάνουμε την ανανέωση, γιατί εμείς πιστεύουμε στην ανανέωση. Και η ανανέωση δεν είναι μόνο σε πρόσωπα, είναι και σε ρητορική, αλλά είναι και σε πράξεις και σε πρακτικές. Βεβαίως και ζητάμε και καλούμε ανθρώπους νέους, φρέσκους, που μπορεί να μην είχαν εμπλακεί παλαιότερα με τα κόμματα ή με την πολιτική. Άνθρωποι από την αγορά, από Επιμελητήρια, άνθρωποι πού προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ και από την νεολαία μας» δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρ. Παπαμιμίκος, στο BHMA 99,5 για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
«Όλα είναι στο τραπέζι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι κυρίως να καλέσουμε ανθρώπους από τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Ανθρώπους που πραγματικά είναι έξω στην αγορά και πιστεύουν, που έχουν αυτή την κουλτούρα της αλλαγής, της παραγωγής, της προκοπής, της κοινής λογικής, να ενεργοποιηθούν. Βάζοντας συγκεκριμένα κριτήρια, εμείς θα μπούμε σε αυτήν τη λογική της ανανέωσης» πρόσθεσε.
Ο κ. Παπαμιμίκος υπογράμμισε ότι στόχος είναι να βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ο στόχος είναι, έστω και με μία ψήφο, να βγει πρώτη η ΝΔ και να δημιουργηθεί μετά μία κυβέρνηση και σε συνεργασία με τις άλλες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις. Και κυρίως να σχηματιστεί μία κυβέρνηση με πρόσωπα ικανά κι αποφασισμένα να βάλουν πάνω από το προσωπικό κόστος, το συμφέρον της πατρίδας. Κι αυτοί, είμαστε εμείς».
Ερωτηθείς για τον ρόλο Σαμαρά, απάντησε: «Όλοι όσοι ασχολούνται με την ΝΔ, όλοι οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ, όλοι οι βουλευτές της ΝΔ, όλα τα στελέχη της ΝΔ, θα ενεργοποιηθούν».