Σάββατο 05.12.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νάξος: Χαροπαλεύει καπετάνιος αλιευτικού μετά από ψάρεμα – Η εφιαλτική έξοδος στη στεριά!

21.08.2017 /

Στο νοσοκομείο του νησιού παραμένει ο ψαράς με την υπόθεση να έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στη Νάξο. Τι είπε ο αδερφός του…
Όλα εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι της Νάξου το βράδυ της Κυριακής. Χανιώτης καπετάνιος αλιευτικού δέχθηκε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του νησιού. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο αδερφός του, τρεις ντόπιοι ψαράδες χτύπησαν τον Χανιώτη καπετάνιο στο λιμάνι της Νάξου. Τον χτύπησαν στην πίσω μεριά του κεφαλιού και βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Ευτυχώς, η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε βγήκε καθαρή, ενώ και ο ίδιος έχει επαφή με το περιβάλλον.
Όλα φαίνεται πως έγιναν όταν βγήκε στη στεριά μετά από ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο νησί και κάποιοι τον ρώτησαν αν είναι ο καπετάνιος του αλιευτικού. Εκείνος, αμέριμνος και χωρίς να έχει ιδέα για το τι θα επακολουθούσε, απάντησε σε εκείνον που τον ρώτησε. Αμέσως τα άλλα δύο άτομα τον χτύπησαν από πίσω με αιχμηρό αντικείμενο και τον τραυμάτισαν σοβαρά.
«Το μόνο που μου είπε είναι ότι έπεσε αναίσθητος και το επόμενο που θυμόταν ήταν ότι ξύπνησε στο νοσοκομείο», είπε ο αδερφός του. Ήδη, οι συγγενείς του στα Χανιά έχουν ειδοποιηθεί και αναμένεται να μεταβούν στη Νάξο σήμερα. Τέλος, πληροφορίες κάνουν λόγο πως το Λιμενικό έχει ήδη προχωρήσει σε προσαγωγή ενός ατόμου.
Πηγή: parakritika.gr