Πέμπτη 13.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το μεγάλο… στοίχημα για τον φετινό Μύλο των Ξωτικών που ξεκίνησε

27.11.2015

Το μεγαλύτερο στοίχημα από την έναρξη του, βάζει φέτος ο Μύλος των Ξωτικών, που φαίνεται να βρίσκεται στην μεγαλύτερη καμπή. Το στοίχημα αυτό είναι σε πολλά επίπεδα, με πρώτο αυτό της συμμετοχής του κόσμου και στην συνέχεια με το οικονομικό μέρος της υπόθεσης που αφορά τόσο στα έσοδα, αφού μάλλον για άλλη μια χρονιά θα κληθούμε όλοι να βάλουμε το χεράκι στην τσέπη για να κερδίσουν κάποιοι, όσο και στη διαφάνεια της διαχείρισης που είναι ζητούμενο όσα χρόνια πραγματοποιείται. Το τελευταίο μάλιστα, θα αναδειχθεί σε μείζον αφού φέτος, εξ ολοκλήρου πλέον φέρει την ευθύνη η δημοτική αρχή Παπαστεργίου.

Στα της διοργάνωσης σύμφωνα με δελτίο τύπου: «Η Μεγαλύτερη και ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας άνοιξε τις πύλες της σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και άρχισε να υποδέχεται τους πρώτους της επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. δημιούργησαν για 5η συνεχόμενη χρονιά με πολύ αγάπη και μεράκι τον Μύλο των Ξωτικών.

Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η Επίσημη Τελετή Έναρξης. Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων θα ανοίξει και επίσημα τις πύλες της για τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου θα κηρύξει την έναρξη του Μύλου των Ξωτικών, παρουσιαστής την τελετής θα είναι ο Τρικαλινός ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας.

Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας OtherView θα βρίσκεται  στην κοντά μας και θα μας χαρίσει όμορφες μελωδίες, στα πλαίσια μαγνητοσκόπησης της εκπομπής ¨Ταξιδεύοντας¨ με τον Χρήστο Νέζο που θα προβληθεί στο Mega Channel.

Σας περιμένουμε! για να ζήσουμε και πάλι μοναδικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών!»

[fbcomments]