Δευτέρα 15.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο απίστευτος τρόπος που μωρό κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

21.06.2024

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20/06) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για ένα παιδάκι μόλις 2,5 ετών που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της μητέρας του.

Για τον απεγκλωβισμό του παιδιού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Τελικά, η περιπέτεια του παιδιού και η αγωνία της μητέρας έληξαν μετά από μισή ώρα.

Ο απίστευτος τρόπος που το μωρό κλειδώθηκε στο ΙΧ – Πώς το έσωσαν, τι πρέπει να προσέχετε

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όλα συνέβησαν γύρω στις 19:30, όταν η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της επί της οδού Νικολάου Γερμανού στο κέντρο της πόλης.

Αφού έσβησε τον κινητήρα του ΙΧ, άφησε τα κλειδιά στο ταμπλό του οχήματος και στη συνέχεια επιχείρησε να πάρει στην αγκαλιά της το αγοράκι της από το πορτ μπεμπέ που ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Βγήκε από το όχημα και χωρίς να το καταλάβει έκλεισε την πόρτα, με συνέπεια να κλειδώσει το αυτοκίνητο και το 2,5 ετών αγοράκι της να κινδυνεύει από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου, αφού τα παράθυρα ήταν κλειστά και τα κλειδιά εντός του οχήματος.

Η μητέρα έντρομη κάλεσε την Πυροσβεστική, ενώ για το συμβάν ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία. Οι πυροσβέστες με τη συνδρομή αστυνομικών, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, κατάφεραν να ανοίξουν το πίσω παράθυρο και εν συνεχεία να αποκτήσουν πρόσβαση στην πόρτα του οδηγού και να την ανοίξουν.

Η διαδικασία διήρκεσε περίπου μισή ώρα, αλλά ευτυχώς η περιπέτεια για το μόλις 2,5 ετών αγοράκι έληξε χωρίς συνέπειες για την υγεία του παιδιού.

Πηγή: in.gr

[fbcomments]