Δευτέρα 25.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μύθι, Μύθι, Παραμύθι

31.10.2020 /

Μύθι, Μύθι, Παραμύθι ανάγνωση λαϊκών παραμυθιών με τη Μαρία Κατσανούλη την τελευταία Κυριακή του μήνα διαδικτυακά στις 10:30 το πρωί στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ  

ένα εργαστήριο για παιδιά  με ιστορίες που απολαμβάνουν πολύ συχνά και οι μεγάλοι

Το Μύθι Μύθι Παραμύθι συνεχίζει και φέτος να ταξιδεύει τις ιστορίες του, αλλάζοντας όμως, εν μέσω κοροναϊού, τον τρόπο και τον τόπο.

Την τελευταία λοιπόν Κυριακή του μήνα, από τον Νοέμβριο 2020 μέχρι τον Μάρτιο 2021, θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, ανάγνωση ενός παραμυθιού.

 

Στη συνέχεια, όσα παιδιά θέλουν, μπορούν να ζωγραφίσουν ότι αφουγκράστηκε η ψυχή τους παρακολουθώντας τα βήματα του ήρωα, να φωτογραφίσουν και να στείλουν τη ζωγραφιά τους ηλεκτρονικά.

Η έκθεση των ζωγραφιών τους, θα αναρτάται κατόπιν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα ζωντανεύει με έναν άλλο τρόπο ξανά το παραμύθι.

 

Τα παιδιά καλούνται να μπαίνουν 5-10 λεπτά νωρίτερα στην πλατφόρμα, να συνδέονται με τον σύνδεσμο (link) που θα ανακοινώνεται μία εβδομάδα νωρίτερα σε σχετικό δελτίο τύπου στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις 10:30 ακριβώς θα ξεκινάει το ταξίδι στη χώρα του «ψέματα κι αλήθεια» με ένα μαγικό παραμύθι.

Μικρά και μεγάλα “παιδιά” μπορούν να ταξιδέψουν και τούτη τη χρονιά, για πέντε Κυριακές, σε κόσμους μαγικούς με ένα παραμύθι!

η συμμετοχή είναι ελεύθερη

όποιος το επιθυμεί, μπορεί να καταθέσει, κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά,  ένα συμβολικό ποσό στους φορείς

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” ή  “ΦΛΟΓΑ

Προγραμματισμένες Διαδικτυακές Συναντήσεις:

2020 :     29/11,   27/12

2021 :      31/1,    28/2,    28/3

 

Πληροφορίες:

www.paramithimaliso.gr/ εκδηλώσεις/ Μύθι Μύθι

Επικοινωνία:

email: mirakali@otenet.gr

messenger: Maria Katsanouli