Δευτέρα 05.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σκληρή κόντρα Παναγιώτου – Μπρουζούκη στο Δημοτικό Συμβούλιο

01.06.2022

Ένα αλαλούμ επικράτησε χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τον πρόεδρο Γιώργο Παναγιώτου… ν’ ανάβει αντί να σβήνει φωτιές, με τον Καΐκη να αντιδρά εντόνως και να κατεβαίνει από τα έδρανα ωρυόμενος και με την πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να επικαλείται τον δήμαρχο να… κρατήσει την διαδικασία για να… σώσει την συνεδρίαση, διαφωνώντας με τον σημερινό πρόεδρο.

Η ένταση με αφορμή ένα θέμα που… συμφωνούσαν όλοι, καταδεικνύει το τι θα γίνει στον συνδυασμό Παπαστεργίου… την επόμενη μέρα από αυτόν.

Μάλιστα και ο ίδιος έχασε την ψυχραιμία του, όταν είδε πως η κατάσταση ξεφεύγει.

Πάντως σύμφωνα με το δελτίου τύπου του δήμου ήταν όλα… μέλι γάλα:

«Την ομόθυμη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων σε εργαζόμενες σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου, αποφάσισε το Σώμα το βράδυ της Τρίτης 31 Μαΐου 2022. Πρόκειται για εργαζόμενες που υπηρετούν σε διαφορετικές θέσεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για πάρα πολλά χρόνια και οι οποίες προσέφυγαν δικαστικώς, ζητώντας μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε τη σημασία της στήριξης στις εργαζόμενες και σημείωσε ότι θα δηλώσει στο Δικαστήριο, πως οι εργαζόμενες καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Ακολούθησε συζήτηση στο Σώμα και σε σχέση με νομικά θέματα, με την τελική απόφαση να αφορά σε αυτή την αναφορά, στην οποία εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου θα προβεί ο Δήμαρχος Τρικκαίων».

Δείτε στο βίντεο από 1:56 και μετά