Τετάρτη 08.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πανθεσσαλική συγκέντρωση συμπαράστασης σήμερα στο Μπλόκο της Νίκαιας

06.02.2022

Κάλεσμα στους φορείς, τις συλλογικότητες στους δημάρχους και τον περιφερειάρχη απευθύνουν για σήμερα στις 12 το μεσημέρι οι αγρότες της Θεσσαλίας που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας και δηλώνουν αποφασισμνένοι να συνεχίσουν με σθένος τις κινητοποιήσεις τους. Αυτό αποφάσισαν σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο της Νίκαιας, στέλνοντας ένα μήνυμα-απάντηση στον υπουργό κ. Λιβανό  ότι και οι ίδιοι είναι ανοιχτοί στο διάλογο μαζί του, αφού όμως γίνει η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο του σχεδιασμού που έχει γίνει από την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων.

Μετά από πολύωρη συνεδρίαση στη Νίκαια οι αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου σήμερα, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Εκείνη την ώρα θα γίνει νέα σύσκεψη για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Για σήμερα το μεσημέρι έχουν προγραμματίσει ανοιχτή συνέλευση πάνω στην εθνική οδό όπου θα ανέβουν με τα πόδια στο πλαίσιο συμβολικής κατάληψης και ταυτόχρονα θα θέσουν το πλαίσιο των αιτημάτων τους υπόψη δημάρχων της Θεσσαλίας και του περιφερειάρχη εφόσον δώσουν το παρόν για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα τους.

Αξίζει να τονιστεί ότι ενίσχυση των δυνάμεων στον κόμβο της Νίκαιας με 20 περίπου τρακτερ που ήρθαν από τη Φαλάνη και άλλες περιοχές του Νομού Λάρισας, ενώ αναμένουν και νέες ενισχύσεις αύριο το μσημέρι και από χωριά της Καρδίτσας. Ταυτόχρονα βρίσκονται σε επαφή και συντονισμό με τους συναδέλφους τους από τη Μαγνησία που έχουν παρατάξει τρακτέρ στο Ριζόμυλο

 

Ετικέτες: ,

[fbcomments]