Σάββατο 22.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τέρψη…οφθαλμών η μουσικοχορευτική παράσταση “show me the stars”από την TERPSIS

15.06.2015 /

Η παράσταση  “Show me the stars” φέτος ήταν  αφιερωμένη στις Αντιθέσεις.  Η εκδήλωση όμως, στο σύνολό της, ήταν αφιερωμένη στον Σχολικό Εκφοβισμό (Bullying). Γι’ αυτό το λόγο συμμετείχε μ’ ένα δικό του τρόπο στην εκδήλωση ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος έκανε μια δήλωση με βιντεοσκοπημένο μήνυμα, καθώς ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα σχολικού εκφοβισμού .Ο γνωστός παρουσιαστής αφού εξήρε την προσφορά της ακαδημίας Χορού TERPSIS,έδωσε συγχαρητήρια για την παράσταση και δήλωσε ευτυχισμένος που απευθύνεται στη γενέτειρα του Μιχάλη Ταμήλου!!!  Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα μονόλογο που αναφερόταν στο Σχολικό Εκφοβισμό και αφηγήθηκε η Μάρα Χατζηπαρασίδου, μαθήτρια του Δημοτικού Θεατρικού Εργαστηρίου συνυπάρχοντας με   καθηγητές και μαθητές της ακαδημίας όπου στη συνέχεια παρουσίασαν  μια ανατρεπτική χορογραφία. Συντονίστριες  και υπεύθυνες  αυτού του αποσπάσματος ήταν η κ. Αντονέλλα Χήρα και η κ. Ιωάννα Τσεργή.

Ψυχολόγος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μίλησε για τον σχολικό εκφοβισμό και στο χώρο υπήρχε κουμπαράς του Οργανισμού για την ενίσχυση του έργου του. Το Τρικαλινό κοινό που γέμισε το Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, παρακολούθησε χορογραφίες σε ρυθμούς latin, hiphop, breakdance, oriental, zumba, σύγχρονο αλλά και δημιουργικό χορό με θέμα τις Αντιθέσεις.

Η αυλαία της εκδήλωσης έκλεισε με την  Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων  με επικεφαλής την κ. Μαίρη Μητσοπούλου  ,την χορωδία του Ωδείου Κολόβα  με επικεφαλής την κ. Κωνσταντία Λάσκου που συνόδευσαν τους μαθητές και καθηγητές της Ακαδημίας χορού Τέρψις  δημιουργώντας ένα εκπληκτικό  φινάλε γεμάτο μελωδίες τραγούδι και φυσικά χορό.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι    γνωστοί και     αγαπημένοι     ηθοποιοί Κατερίνα Γερονικολού (Κλεμμένα Όνειρα) και  Μίνως Θεοχάρης (Κάτω Παρτάλι).

 

                                                                                                                                                                               Δ.Π.