Δευτέρα 02.10.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Χρήστος Μιχαλάκης για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Χρήστου Σινάνη

28.05.2023

Μια συναισθηματικά φορτισμένη δήλωση για τα δύο χρόνια από το θάνατο του Χρήστου Σινάνη έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Όπως σημειώνει «Πέρασαν δύο χρόνια από την ημέρα που αποχαιρετίσαμε τον Χρήστο Σινάνη. Έναν άνθρωπο που άφησε το στίγμα του στην πόλη της Καλαμπάκας, στον Δήμο Μετεώρων και σε ολόκληρο το Νομό. Έναν δυναμικό αυτοδιοικητικό, έναν ενεργό πολίτη, που σε κέρδιζε με την ευγένεια του χαρακτήρα του. Και για μένα ένα φίλο και συνεργάτη, που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο για τους συμπολίτες και τον τόπο του, που τόσο αγαπούσε.

Τον θυμάμαι πάντα με πολύ αγάπη, φέρνοντας στο μυαλό τις συζητήσεις μας, όχι μόνο για την αυτοδιοίκηση, αλλά και γενικότερα για το πως σκεφτόταν το μέλλον της περιοχής. Ένα μέλλον που μέσα από το έργο που άφησε, φέρει και την δική του σφραγίδα.

Η μνήμη του αναπόφευκτα φέρνει μελαγχολία, λόγω της πρόωρης απώλειάς του. Όμως, δεν μπορώ, δύο χρόνια μετά, να μην υπενθυμίσω, πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μου, πόσο περήφανος είμαι που τον γνώρισα και που με τίμησε με την φιλία του».

[fbcomments]